Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Kgortmak

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door SFauconnier in het onderwerp Enquête bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2022

Welkom

[brontekst bewerken]

Hallo Kgortmak,

Dank voor uw bijdragen aan Wikipedia, die blijk geven van grote oplettendheid en van aandacht voor detail. Op uw werk werd ik geattendeerd door deze wijzigingen van vandaag op Vollenhove, een pagina die ik volg. Ikzelf houd me ook tamelijk veel bezig met correcties van spelfouten en dergelijke, dus het doet me goed te zien dat u daar ook waarde aan hecht. Uiteraard staat het u ook vrij grotere bewerkingen te doen, mocht u daartoe behoefte voelen.

Ik zal hieronder een kleurig sjabloon plaatsen met een wat anoniemer maar ook uitgebreider welkom. Daarop kunt u allerlei zaken aanklikken om meer te weten te komen over Wikipedia. Reacties, vragen of opmerkingen kunt u hieronder kwijt; deze pagina, uw overlegpagina zal ik in elk geval tot het eind van deze maand op mijn Volglijst laten staan, dus reacties hier merk ik zeker op.

Met vriendelijke groet, b222  ?!bertux 19 jun 2010 09:24 (CEST)Reageren

P.S.: In het algemeen is je/jij de aanspreekvorm op Wikipedia. Omdat dit tutoyeren nieuwe gebruikers soms rauw op hun dak valt, ben ik daar nu van afgeweken, maar tenzij u uitdrukkelijk bezwaar maakt zal ik me in het vervolg houden aan de hier gangbare omgangsvormen. b222  ?!bertux 19 jun 2010 09:24 (CEST)Reageren

Hallo Kgortmak, welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.174.277 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een klik op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Je vindt die knop onder InvoegenMeer. Versturen doe je met de knop Wijzigingen publiceren. Dit is alleen van toepassing bij gebruik van de brontekstbewerker. Bij gebruik van de reageerknop of Nieuw onderwerp wordt je handtekening automatisch ingevoegd.

Enquête bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2022

[brontekst bewerken]

Wikimedia Nederland organiseert voor de vierde keer een enquête onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013, 2015 en 2018 soortgelijke enquêtes gehouden. Doel van de enquête is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en om inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Via deze weg benaderen we 300 willekeurige bewerkers persoonlijk, om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot woensdag 26 januari. Hier vind je de link naar de enquête.

Dank bij voorbaat, en hartelijke groet, Sandra Fauconnier - Wikimedia Nederland 20 jan 2022 15:28 (CET)Reageren