Savills nieuws

Twee nieuwe huurders voor Honthorststraat 19 in Amsterdam

Macquarie Asset Management, asset manager voor Honthorststraat 19 in Amsterdam, heeft twee huurovereenkomsten getekend, waarmee deze locatie nu volledig is verhuurd. KPS Management Netherlands B.V. is een overeenkomst aangegaan voor circa 382,5 m² en Mitsubishi Materials Europe B.V. neemt haar intrek in de kantoorruimte van circa 290,5 m².

Het kantoor is direct gelegen aan het welbekende Museumplein in Amsterdam met prachtig uitzicht op onder andere het Rijksmuseum, het Concertgebouw en de aanwezigheid van groen in de omgeving. De omgeving van de Honthorststraat, ook wel bekend als het Museumkwartier, biedt een breed scala aan horecagelegenheden, winkels, hotels en kantoren. Bovendien is het object makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer met de nabijheid van tramhalte Museumplein, Rijksmuseum en Van Baerlestraat en goede verbinding met de Amsterdamse Noord/Zuidlijn.

Justin Kruseman Aretz, Associate Consultant Leasing bij Savills in Nederland, zegt: “Wij zijn verheugd dat wij Macquarie en haar cliënt bij hebben kunnen staan in de verhuur van het kantoor aan de Honthorststraat in Amsterdam. Dit object biedt een combinatie van historische kenmerken en moderne kantoorfaciliteiten. Wij zijn ervan overtuigd dat beide nieuwe huurders zullen genieten van de levendigheid van het Museumplein, de groene omgeving en de hoogwaardige kantoorruimtes aan de Honthorststraat.”

Savills adviseerde verhuurder Macquarie Asset Management. KPS Management B.V. werd bijgestaan door Van Zuylen Vastgoed Partner.

Recommended articles