1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Faqja kryesore e DW

Kaloje seksionin tjetër Kryeartikull

Kryeartikull

Nga e majta, kryeministri kanadez, Trudeau, kryministrja italiane,Giorgia Meloni, presidenti Zelenski, presidentja e KE, von der Leyen, kryeministri belg, de Croo - para pulteve
Kaloje seksionin tjetër Video aktuale

Video aktuale

Europeo

Kaloje seksionin tjetër Fokus

Fokus

Ukraina

Më 24 shkurt 2022 Rusia nisi pushtimin e saj në Ukrainë. BE, SHBA dhe vendet aleate u përgjigjur me sanksione kundër Rusisë dhe mbështetje ushtarake për Ukrainën. Lexoni këtu artikujt e faqes sonë për këtë temë.