Arkiv för denna sida     Genväg WP:MUPP
Månadens uppdrag

Månadens uppdrag är ett projekt som har som mål att uppmuntra användare att samarbeta. Saker blir roligare när man hjälps åt.

Projektet fungerar som en mötesplats där man kan begära hjälp eller själv hjälpa till med specifika saker. För att det ska fungera bra behöver uppdragen man vill ha hjälp med vara avgränsade, så att de blir möjliga att utföra av en person under en eller flera dagars tid. Skriv till exempel inte ”fixa alla artiklar som saknar källor” utan ”hjälp till att källbelägga artikel x”, ”källbelägg en artikel i kategorin X, uppdraget får återanvändas”, eller ”lägg till minst en källa i tio olika artiklar”. För att sidan inte ska bli dränkt i uppdrag och att endast de uppdragen du verkligen vill ha hjälp med fixas får varje skribent ha max fem uppdrag införda i taget.

Projektet hade provmånad i december 2014 och startades sedan den 1 januari 2015. 1 000 utförda uppdrag passerades den 29 augusti 2015, 10 000 uppdrag den 2 april 2020 och 20 000 uppdrag den 14 april 2022.

Utmärkelser delas ut varje månad till alla som utfört uppdrag (”fixarna”). En guldstjärna till alla som genomfört minst ett uppdrag eftersom varje bidrag är varmt välkommet. Fixar man fler uppdrag kan man få ”finare” utmärkelser. En sammanställning av föregående månaders uppdrag finns under rubriken "Tidigare månader".

Diplom

För att uppmuntra till flitigt uppdragsfixande delas fem olika diplom ut som man kan ståta med. Det femte och största diplomet infördes till oktober 2019.

  En stjärna till alla som hjälper till att fixa uppdrag.
  Många stjärnor till alla som fixar minst fem uppdrag.
  En stor stjärna till den som fixar minst 10 uppdrag.
  En superstor stjärna till den som fixar minst 25 uppdrag.
  En större superstor stjärna till den som fixar minst 50 uppdrag.

Regler

För att detta ska fungera smidigt och vara roligt – och för att göra Wikipedia bättre – finns några enkla regler.

  • Du får max lägga fem uppdrag under rubriken uppdrag. Så fort ett av dina uppdrag är antaget får du lov att lägga till ett nytt uppdrag.
  • Du får gärna byta ut dina uppdrag om du kommer på något bättre eller viktigare.
  • Ta ett uppdrag i taget och då givetvis endast andras uppdrag.
  • Skapande av artiklar förutsätter minst en källhänvisning.
  • Försök hålla uppdragen lagom svåra (ungefär lika svåra som de andra).
  • Uppdrag som går ganska snabbt att slutföra är ofta populära.
  • Du tar uppdraget genom att flytta det från listan över uppdrag till listan över uppdragstagare, under ditt användarnamn; lägg till ”{{Antaget}}”.
  • Ändra # till * så att det syns att det är frågan om ett ej utfört uppdrag.
  • När du utfört uppdraget kan du räkna det i din sammanställning över utförda uppdrag. Om uppdraget omfattar flera tänkbara artiklar, ange gärna vilken/vilka artikel/artiklar du redigerat.
  • Ändra tillbaka * till # så att det blir numrerat i din lista – och ersätt ”{{Antaget}}” med ”{{Fixat}}”.
  • Då är du redo att anta ett nytt uppdrag!

Gamla uppdrag

  • När ett uppdrag blivit en månad gammalt, är det OK att modifiera det i samband med att du antar uppdraget. Modifieringen kan innebära att uppdraget blir lättare att utföra, men får inte innebära att ”göra våld” på ursprungstanken.
  • När ett uppdrag blivit två månader gammalt, får även uppdragsgivaren ta sig an uppdraget. Chansen finns att uppdragsgivaren sneglat på uppdraget ett tag och fått bra idéer om hur denne vill ta sig an det. Efter två månader – varsågod! Detta gäller även om en fixare antagit men ej fixat ett uppdrag efter två månader.
  • Markera gärna när du tar ett äldre uppdrag, det ser trevligt ut. ”Äldre uppdrag av …”

Max 60 listade uppdrag

  • Uppdragslistan har plats för 60 uppdrag. När det ”slår i taket”, rensas de understa (= äldsta) uppdragen bort, så att 50 uppdrag återstår. Om utrensade uppdrag åter ska listas, bör de omformuleras så att de blir lättare att utföra.

Specialuppdrag

2017 tillkom möjligheten att lägga till i Månadens uppdrag under egen rubrik kvarvarande önskningar - eller utvalda delar av dessa - som finns i Veckans tävling (VT). Möjligheten uppstår veckor när VT utformats så att tävlingsledningen eller deltagarna kan lägga till önskningar under tävlingsveckan. 2019 tillkom möjligheten att omvandla uppdrag av särskild karaktär till specialuppdrag som kan ligga med obegränsad tid, eller åtminstone tills diskussion tas om att plocka bort dem. Beträffande de tidsbegränsade gäller:

  • När ett uppdrag blivit en månad gammalt, är det OK att modifiera det i samband med att du antar uppdraget och även uppdragsgivaren kan ta sig an uppdraget.
  • När uppdragen blivit två månader gammalt plockas kvarvarande uppdrag bort. Detta kan ses som 60-uppdragsregel för specialuppdragen.
  • Markera gärna när du tar ett specialuppdrag, det ser trevligt ut. ”Specialuppdrag av …”

Uppdrag

Lägg in nya uppdrag överst

  1. Axel Pettersson (WMSE): Uppdatera Wikipedia:Press med aktuella personer, siffror och länkar.
  2. Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. Uppdraget kan återanvändas.
  3. Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Kulturarvsdatamallar med felaktiga parametrar. Uppdraget kan återanvändas.
  4. Allexim: Skapa en artikel om Den polska politiska krisen 1968. (norsk artikel) (engelsk artikel)
  5. Matanb: Skapa artikeln Kalle Karlsson. Han är huvudtränare i Västerås SK FK och tidigare dessutom mångårig sportjournalist på Sportbladet.
  6. Deryni: Skriv artikel om någon av de rödlänkade novorna i Lista över novor i Vintergatan som uppkommit vid en nylig uppdatering. Även RS Ophiuchi räknas in i uppdraget efter ett nyligt utbrott som gör att artikeln är inaktuell.
  7. Smetanakaviar: Skapa artikeln Första ivorianska inbördeskriget med minst en källa
  8. Smetanakaviar: Städa bort samtliga åtgärdsmallar från Folkmordet på uigurerna
  9. Deryni: Skriv artikel om den närbelägna stjärnan YZ Ceti i den Lokala bubblan, se EnWp och SIMBAD.
  10. Nordelch: Var med i slutspurten, tillfoga informationer om artens utbredning och levnadssätt enligt IUCN och Reptile DataBase (länkar till källorna finns) i en av dessa artiklar som finns kvar i kategorin Robotskapade ormartiklar. (exempel) Uppdraget kan återanvändas.
  11. Deryni: Skriv artikel om den först upptäckta röda dvärgstjärnan Lacaille 8760 (AX Microscopii). Se EnWp.
  12. Deryni: Skriv artikel om stjärnan Kepler-69 i Svanens stjärnbild, vars ena planet redan har artikel, Kepler-69c.
  13. Plagodis: EU-listan över invasiva främmande arter har uppdaterats med ytterligare 22 arter och artartiklarna kan få en del trafik. Förbättra/skapa någon av dem (Lista). De bör åtminstone ha rätt namn, om de är robotskapade, vara granskade och mallen borttagen och i övrigt se hyfsade ut. En passus om att de är förbjudna i EU kanske också vore bra. Uppdraget kan återanvändas.
  14. Allexim: Skapa en artikel om den rättfärdige bland folken Otto Weidt.(engelsk artikel) (tysk artikel) (fransk artikel)
  15. Plagodis Skapa artikeln Per Benander (1884–1976) svensk entomolog specialiserad på fjärilar.([1] [2])
  16. Plagodis Skapa artikeln Ingvar Svensson (1919 - 2011) svensk entomolog specialiserad på fjärilar. (Nekrolog:SEF [3])
  17. Plagodis Skapa artikeln Bengt Å. Bengtsson (*1942) svensk entomolog. (WM)
  18. Kitayama Skapa en artikel om den tyska tv-serien Inga Lindström (tv-serie) med utgångspunkt från de:Inga Lindström och IMdB. Den har hittills spelats in i 94 avsnitt - nästan alla i Sverige. SVT på plats vid inspelning i Trosa. Just nu är Inga Lindström en omdirigering till författaren Christiane Sadlo.
  19. Ainali: Fyll på med välbeskrivda önskemål om kartor på den nya sidan Wikipedia:Önskemål om kartor (kan återanvändas)
  20. Axel Pettersson (WMSE): Skapa artikeln om (eller passlig omdirigering för) någon av de rödlänkade referensstilarna på Special:Citera så att de blir blåa.
  21. Axel Pettersson (WMSE) Se till att en oanvänd bild från WLE kommer till användning i artiklar och på Wikidata.
  22. Zquid: Uppdatering/uppföljning behövs i artikeln om Månen, avsnittet "Nuvarande tidsperiod: 1990-nutid". Lägg in information (med källa/källor) om "vad hände" med en av dessa framtidsplaner: USA - återuppta bemannade flygningar till månen år 2020, Kina - förhoppningar om bemannad månlandning 2020, Indien - planerar att skjuta upp Chandrayaan II är 2013, Indien - sända en bemannad mission till månen år 2020, Ryssland - obemannad månlandning 2012. Uppdraget kan återanvändas tills alla uppföljningar är gjorda.
  23. Jamba Go: Plocka bort mallen i 5 artiklar i Kategori:Robotskapade artiklar 2012-10 genom att dubbelkolla så roboten "gjort rätt".
  24. Jamba Go: Källbelägg en av artiklarna i Kategori:Artiklar som behöver källor 2010-05 så den kan plockas ur kategorin.
  25. NnieAndersson: Uppdatera artikeln Hiv-rättegången i Libyen genom att väva i hop ett källbelagt avsnitt som flyttats till diskussionssidan från Libyen.
  26. NnieAndersson: Uppdatera beräknad befolkningsmängd och BNP i landboxen/inforutan i valfritt land. Glöm inte källa. Uppdraget kan återanvändas.
  27. Adamhr37: Utöka Space Launch System med minst 1 000 byte. Exempel på utökande information är t.ex. uppskjutandet av Artemis 1.
  28. Vostok: Skapa artikel om fotbollssektion i Timrå IK, förslagsvis Timrå IK Fotboll, som omkring år 1960 spelade tre säsonger i Sveriges näst högsta herrserie (som Wifsta/Östrand–Fagervik).
  29. Svensson1: Åtgärda en förekomst i en artikel av den nedlagda webbplatsen dinsäkerhet.se. Mycket av informationen har flyttats till msb.se. Uppdraget kan återanvändas.
  30. Axel Pettersson (WMSE): Skapa minst två inlänkar till en av de nya artiklarna i Wikipedia:Projekt GLAM/Nordiska museet/Kulturhistoria som gymnasiearbete#Resultat_2021/2022. Uppdraget kan antas av flera.
  31. DIEXEL: Skapa artikel om informationskrigföring (en:Information warfare).
  32. DIEXEL: Skapa artikel om cyberkrigföring (en:Cyberwarfare).
  33. Zquid: Gör utökande förbättringar på minst 1 000 byte i artikeln Jorden. Förbättringarna kan vara t.ex. att källbelägga något av de avsnitt som saknar källor, uppdatera information, eller lägga till text (med källa/källor) i det behövande avsnittet Geografi. Uppdraget kan återanvändas.
  34. Dr Bowser någon med lite kunskaper inom samhälle/ekonomi får gärna granska vad som faktiskt hände i den här redigeringen: [4]. Det som lades till verkar vettigt för en oinvigd, samtidigt har inga källor tillkommit och en del tidigare information som också förefaller vettig togs bort.
  35. Zquid: Gör någon av de efterfrågade förbättringarna (källangivelser, förtydliganden, uppdateringar) i artikeln Norrland. Uppdateringar och förtydliganden ska vara källbelagda. Uppdraget kan återanvändas.
  36. Allexim: Skapa artikeln Forbrugerombudsmanden, se Forbrugerombudsmandens hemsida.(dansk wp-artikel)
  37. Allexim: Skapa artikeln Banastre Tarleton, brittisk officer i Amerikanska frihetskriget. Se filmen Patrioten och rollfiguren Col. William Tavington. (dansk artikel, engelsk artikel, norsk artikel)
  38. EstrellaSuecia: Diskutera ett fall på Wikipedia:Problematiska kategorier. Ett diskussionsinlägg som tar ställning räknas som ett utfört uppdrag, oavsett utgång. Det händer alldeles för lite där i nuläget.
  39. Plagodis: Skapa artikeln Eduard Schütze (1896–1961) tysk entomolog.
  40. Axel Pettersson (WMSE): Rätta koordinaterna (både i mall och SDC) för en felplacerad WLM-bild på Commons. Se kartan, och kolla extra efter bilder utanför Sveriges gränser eller byggnader i vattnet. Uppdraget kan återanvändas och antas av flera.
  41. Jamba Go: Skapa en artikel från listan med kvinnliga författare som finns på engelskspråkiga Wikipedia men inte på svenska genom att t ex översätta den engelska versionen.
  42. Voyager85: Utöka artikeln Bröstförstoring, med ett stycke om ämnets historik.
  43. Vivo: Skapa artikeln 3-metylmetkatinon(en) med minst en källa och skapa omdirigeringssidorna kristall (drog) och 3-MMC.
  44. Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar med felaktiga referenser eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas.
  45. Jamba Go: Förtydliga sidan Simon Andersen (Tullsagra Simon) t ex genom att förklara viktigheten i denna historiska person.
  46. Voyager85: Uppdatera kartorna som förekommer i artiklarna Ikea och Ikeas historia.
  47. OJH: Uppdatera och utöka artikeln Enskild väg med minst 500 tecken, till exempel utifrån aktuell lagstiftning, organisationsformen vägföreningar (organisation, associationsform, utdebitering), kommunernas roll i enskilda vägar (bidrag, drift, koppling mellan kommunal och enskild väg, övertagande av enskild väg vid exploatering) med mera. Uppdraget kan återanvändas och antas av flera.
  48. OJH: Uppdatera och utöka artikeln Kommunal väg med minst 500 tecken, till exempel utifrån aktuell lagstiftning, skillnad mot enskild väg, finansiering via länstransportplanen och liknande. Uppdraget kan återanvändas och antas av flera.
  49. OJH: Uppdatera artikeln Regionplanering i Sverige med minst 500 tecken vad gäller aktualitet, dels inom lagstiftning, dels regionala perspektiv utanför Stockholmsområdet, dels utifrån att samtliga landsting nu är regioner med en ny roll i regionplaneringen. 'Uppdraget kan återanvändas och antas av flera.
  50. EstrellaSuecia: Förbättra en robotskapad geografiartikel och registera den på Wikipedia:Projekt alla platser-städning/Avbottade artiklar. Uppdraget kan återanvändas och antas av flera.

Uppdrag special

Stående specialuppdrag

Ej tidsbegränsade.

  • Specialuppdrag 1: Arrangera en Veckans tävling (uppdraget kan med fördel återanvändas). Välj ämne och be vid behov Paracel63 om hjälp med att sätta upp tävlingssidan.
  • Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar.
  • Specialuppdrag 3: Rätta tre syntaxfel som finns listade i databasen på WMFlabs.
  • Specialuppdrag 4: Fräs en stubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte.
  • Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. Uppdatera kategoriseringen och komplettera artikelingressen med dödsdatum (och gärna dödsort) inklusive källa samt byt tempus från "är" till "var". Länk till fråga som listar de artiklar som för tillfället är i behov av åtgärd. Se även kategoridiskussionen.

Tidsbegränsade specialuppdrag

Uppdrag som läggs in från Veckans tävling. Regler enligt ovan.

  • Nedanstående uppdrag är hämtade från Wikipedia:Veckans tävling/Källtävling september 2022, vecka 36, som gick ut på att (på valfritt sätt) förbättra artiklar från kategorin "Alla artiklar som behöver källor". Uppdragen är nu en månad gamla och därmed tillgängliga även för uppdragsgivaren!
  1. Zquid: Riksdag
  2. Zquid: September
  3. Zquid: Charles III
  4. Zquid: Vallag
  5. Zquid: Nørrebro
  6. Zquid: Asterisk
  7. Zquid: Faktura
  8. Zquid: Gram
  9. Zquid: Minnesotafloden
  10. Zquid: Österrikiska nationalbiblioteket
  11. NnieAndersson: Socialism med kinesiska särdrag
  12. NnieAndersson: Socialism i ett land
  13. NnieAndersson: Socialistisk feminism
  14. NnieAndersson: Socialistisk radikalfeminism (saknar helt källor)
  15. NnieAndersson: Socialistisk revolution (saknar helt källor)
  16. NnieAndersson: Socialdemokrati
  17. NnieAndersson: Marxism
  18. NnieAndersson: Marxism–leninism
  19. NnieAndersson: Marxistisk feminism
  20. NnieAndersson: Marxistisk ekonomi
  21. Paracel63: Zappa in New York
  22. Paracel63: Zimbabwes riksvapen
  23. Paracel63: Z som i Zafir
  24. Paracel63: Zandvoort
  25. Paracel63: Zenica
  26. Paracel63: Tore Zetterholm
  27. Paracel63: Zodiaksten
  28. Paracel63: Z-balk
  29. Logjohn: Tadzjikistan
  30. Logjohn: Nico Bleutge

Uppdrag för botar

2018 prövades en specialavdelning för önskemål som är av slaget att det behövs bot-hjälp. Där blev ingen större aktivitet. Inte konstigt - en sådan fanns ju redan. Därför hänvisas numera till den sida för robothjälp som varit i drift sedan 2006, Robothjälp. Ingen mening med att ha dubbla sidor!

* Vivo: Hitta (helst alla) artiklar som innehåller s. str. och lägg in [[sensu stricto|s. str.]] på lämpligt ställe i texten.

Antagna och fixade uppdrag, oktober 2022

Hjälpmallar: {{Fixat}} och {{Antaget}}

Exempel, 1 st
  1.   Fixat Uppdragsgivare: Uppdragsbeskrivning. • Eventuell kommentar av fixaren.
  •   Antaget Uppdragsgivare: Uppdragsbeskrivning.

Anhn, 1 st

  1.   Fixat Zquid: Utför och lägg in det första bidraget i Veckans tävling med temat Kvinnor då och nu XI. Obs! Kan göras först den 31 oktober kl. 00.00. • Azra Selimovic
  1.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Ian Hamilton (jurist)

Deryni, 214 st

  1.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Jurij Zajtsev
  2.   Fixat Specialuppdrag 3: Rätta tre syntaxfel som finns listade i databasen på WMFlabs. • Parallelltonart, Sebastian (namn), Svenska cupen i fotboll 1986/1987
  3.   Fixat Specialuppdrag 3: Rätta tre syntaxfel som finns listade i databasen på WMFlabs. • Alarik Helleday, Aron Svensson, Bengt Lundqvist
  4.   Fixat Specialuppdrag 3: Rätta tre syntaxfel som finns listade i databasen på WMFlabs. • Fritiof Enbom, Gustaf Rabe (skolman), Olof Ackerman
  5.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Jouko Sere
  6.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Outi Heiskanen
  7.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Pekka Mäenpää
  8.   Fixat Specialuppdrag 3: Rätta tre syntaxfel som finns listade i databasen på WMFlabs. • Abort, Alexander Bard, Alla vi barn i Bullerbyn (bok)
  9.   Fixat Jamba Go: Plocka bort mallen i 5 artiklar i Kategori:Robotskapade artiklar 2012-10 genom att dubbelkolla så roboten "gjort rätt". • Actinodochium concinnum, Actinodendron verticillatum, Actinocymbe separato-setosa, Actinocladium rhodosporum, Actiniceps thwaitesii
  10.   Fixat Jamba Go: Plocka bort mallen i 5 artiklar i Kategori:Robotskapade artiklar 2012-10 genom att dubbelkolla så roboten "gjort rätt". • Actiniceps secunda, Actiniceps horrida, Actidium hysterioides, Actidiographium orientale, Actinodochium jenkinsii
  11.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. • GD 153
  12.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Sören Ekström
  13.   Fixat Jamba Go: Plocka bort mallen i 5 artiklar i Kategori:Robotskapade artiklar 2012-10 genom att dubbelkolla så roboten "gjort rätt". • Acumispora phragmospora, Acumispora biseptata, Actinothecium caricicola, Actinotexis mirabilis, Actinoscypha scirpicola
  14.   Fixat Jamba Go: Plocka bort mallen i 5 artiklar i Kategori:Robotskapade artiklar 2012-10 genom att dubbelkolla så roboten "gjort rätt". • Actinopeltis sordidula, Actinopeltis peristomalis, Actinopeltis ciliaris, Actinomyxa australiensis, Actinomucor elegans
  15.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. • Feige 66
  16.   Fixat Äldre uppdrag av Jamba Go: Plocka bort mallen i 5 artiklar i Kategori:Robotskapade artiklar 2012-10 genom att dubbelkolla så roboten "gjort rätt". • Adelococcus alpestris, Acutocapillitium torrendii, Acutocapillitium portoricense, Acutocapillitium filiforme, Acumispora uniseptata
  17.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Robert Dumontois
  18.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. • HZ 21
  19.   Fixat Äldre uppdrag av Jamba Go: Plocka bort mallen i 5 artiklar i Kategori:Robotskapade artiklar 2012-10 genom att dubbelkolla så roboten "gjort rätt". • Adustomyces lusitanicus, Aderkomyces verruciferus, Adelolecia sonorae, Adelolecia pilati, Adelococcus interlatens
  20.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Gerben Karstens
  21.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Dave Dryden
  22.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Dave DiOrio
  23.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. • RBS 1223
  24.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. • Hen 2-467
  25.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före220 Stephania
  26.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före222 Lucia
  27.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före232 Russia
  28.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före273 Atropos
  29.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före287 Nephthys
  30.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före291 Alice
  31.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före295 Theresia
  32.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före303 Josephina
  33.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före315 Constantia
  34.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före320 Katharina
  35.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före814 Tauris
  36.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före824 Anastasia
  37.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före831 Stateira
  38.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1016 Anitra
  39.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1025 Riema
  40.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1056 Azalea
  41.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1060 Magnolia
  42.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1063 Aquilegia
  43.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1103 Sequoia
  44.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1104 Syringa
  45.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1117 Reginita
  46.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1121 Natascha
  47.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1139 Atami
  48.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1144 Oda
  49.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1181 Lilith
  50.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1183 Jutta
  51.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1184 Gaea
  52.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1190 Pelagia
  53.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1224 Fantasia
  54.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1230 Riceia
  55.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1236 Thaïs
  56.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Aeronauten
  57.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Billy Al Bengston
  58.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Edmund de Waal
  59.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Lina Medina
  60.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Mulayam Singh Yadav
  61.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Amulett (roman)
  62.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Amsterdam (roman)
  63.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Amerikahuset (roman)
  64.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Amarone (roman)
  65.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Aldermanns arvinge
  66.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Albert Speers memoarer: Tredje riket inifrån
  67.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Aja baja, Alfons Åberg
  68.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • 61 timmar
  69.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • 7:A
  70.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Analfabeten som kunde räkna
  71.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Amy Foster
  72.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Amerikanska gudar
  73.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Alster – en stunds texter
  74.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Allegiant
  75.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Blå gryning (1950)
  76.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Alfhild Agrell – rebell, humorist, berättare
  77.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Blodets församling
  78.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Berättelser från vår gata
  79.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Besökaren
  80.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Bekännarna
  81.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Bara jag vet vem jag är
  82.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Badrumskranen
  83.   Fixat Specialuppdrag 3: Rätta tre syntaxfel som finns listade i databasen på WMFlabs. • Lista över länsvägar i Västmanlands län, Underklass, Hosianna
  84.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Att vara Elvis
  85.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Andras ungar
  86.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Alltid den där Anette!
  87.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Allt är guld, Sune
  88.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Alfons och soldatpappan
  89.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Alfons och hemlige Mållgan
  90.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Bill Nieder
  91.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Frøydis Armand
  92.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Jean-Pierre Serre
  93.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Chelsea Horror Hotel
  94.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Cementträdgården
  95.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Cap Esterel (roman)
  96.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Bön för Tjernobyl
  97.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Bränd (roman)
  98.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Brandliljor
  99.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Borta bäst
  100.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • City of Lost Souls
  101.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • City of Heavenly Fire
  102.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • City of Glass
  103.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • City of Fallen Angels
  104.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • City of Bones
  105.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • City of Ashes
  106.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Cyberprinsen
  107.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Cujo
  108.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Comment parler des livres que l'on n'a pas lus?
  109.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Clockwork Princess
  110.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Clockwork Prince
  111.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Clockwork Angel
  112.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. • HU Delphini
  113.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1240 Centenaria
  114.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Michael Thorndyke
  115.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Love Ekenberg
  116.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före5383 Leavitt
  117.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före8679 Tingstäde
  118.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1993 FJ22
  119.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före2014 HQ124
  120.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före8682 Kräklingbo
  121.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före9617 Grahamchapman
  122.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före9620 Ericidle
  123.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före10102 Digerhuvud
  124.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före10105 Holmhällar
  125.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före10128 Bro
  126.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före316201 Malala
  127.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Död Zon
  128.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Död i främmande land
  129.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Där inga änglar bor
  130.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Duellen (novell)
  131.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Dubbelspel (roman)
  132.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Berts bekännelser
  133.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Berts bekymmer
  134.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Berts befrielse
  135.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Bert och brorsorna
  136.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Bert och Boysen
  137.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Bert och beundrarinnorna
  138.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Bert och badbrudarna
  139.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Bert och bacillerna
  140.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Bert Babyface
  141.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Bara knyt, Alfons!
  142.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Michael Thorndyke
  143.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Gökens rop
  144.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Gult är fult, Sune
  145.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Gröngölingen är på väg
  146.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Gorlans ruiner
  147.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Gone Girl
  148.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • God natt, Alfons Åberg
  149.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • The Gathering Storm
  150.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Gisslan (roman)
  151.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Gengångare (roman)
  152.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Bröderna Benzinis spektakulära cirkusshow
  153.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Blackout: när min hjärna blev min fiende
  154.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Berts ytterligare betraktelser
  155.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Berts vidare betraktelser
  156.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Berts första betraktelser
  157.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Berts dagbok
  158.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Berts bryderier
  159.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Berts bravader
  160.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Berts bokslut
  161.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före10131 Stånga
  162.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före7248 Älvsjö
  163.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före277 Elvira
  164.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före244 Sita
  165.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före237 Coelestina
  166.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före1021 Flammario
  167.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före2004 GU9
  168.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före6273 Kiruna
  169.   Fixat Zquid: Ett antal artiklar om en komet / asteroid har passerat Bäst före-datum. Uppdatera (med ny, källbelagd tidpunkt) en av dessa artiklar, som återfinns i kategorin Samtliga utgångna bäst före8681 Burs
  170.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den blodbestänkta väven
  171.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den "riktiga" Elvis
  172.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • De värnlösa (roman)
  173.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • De välvilliga
  174.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • De utsatta
  175.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • De tre klangerna
  176.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • De sista vittnena
  177.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • De förlorade och de räddade
  178.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • De fallnas tro
  179.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • De bevingade
  180.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Det andra målet
  181.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Der Film in Worten
  182.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den svenska kyrkohandboken 1986
  183.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den som inte tar bort luddet ska dö
  184.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den smala vägen
  185.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den röda grevinnan
  186.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den oövervinnerlige
  187.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den nya vänstern: Den anti-industriella revolutionen
  188.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den fantastiska räven
  189.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Drakarnas natt
  190.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Doktor Karneval
  191.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Det öppna såret
  192.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Det tysta ropet
  193.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Det stora tågrånet (bok)
  194.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Det sovande folket
  195.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Det omöjliga
  196.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Det möjliga
  197.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Det heliga jävla moderskapet
  198.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den kärleken!
  199.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Duktigt, Sune!
  200.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Dramatiska arbeten
  201.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Drakvår
  202.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Drakvinter
  203.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Eiswasser an der Guadelupe Str.
  204.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Wolfgang Haken
  205.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Erik Crone (producent)
  206.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Dagmar Rom
  207.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Peter Schjeldahl
  208.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • En dramatikers dagbok
  209.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Emanuel (bok)
  210.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Elvis! Elvis!
  211.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Elvis Karlsson
  212.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Eldens själ
  213.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Janne Heiskanen
  214.   Fixat Specialuppdrag 5: Städning bland levande personer. Faktakontrollera och vid behov uppdatera någon av de artiklar i Kategori:Levande personer där personen enligt motsvarande objekt i Wikidata är avliden. • Herman Daly
  1.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (WASP-76)
  2.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs en stubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Asaron)
  3.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (2S 1254-690)
  4.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs en stubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Asparagin)
  5.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (GRS 1124-683)
  6.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs en stubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Auermetall)
  7.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs en stubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Auricuprid)
  8.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (LP 145-141)
  9.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs en stubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Azelainsyra)
  10.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (PSR J1141-6545)
  11.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs en stubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Baeocystin)
  12.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs en stubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Banlutning)
  13.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (TYC 8998-760-1)
  14.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs en stubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Barbitursyra)
  15.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (SY Muscae)
  16.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs en stubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Barkhausen-kriteriet)
  17.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs en stubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Basalmembran)
  18.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (UY Volantis)
  19.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs en stubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Basaltemperatur)
  20.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (L 97-12)
  21.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Bendroflumetiazid)
  22.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (WISE 0734-7157)
  23.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Benitoit)
  24.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Bensetidin)
  25.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (HD 20104)
  26.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Bensofuran)
  27.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (BD Camelopardalis)
  28.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Bensylbensoat)
  29.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (BK Camelopardalis)
  30.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Benzydamin)
  31.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Blodkropp)
  32.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (BN Camelopardalis)
  33.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Boulangerit)
  34.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (CE Camelopardalis)
  35.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Bromelain)
  36.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (CO Camelopardalis)
  37.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Bromhexin)
  38.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (CQ Camelopardalis)
  39.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Bromokriptin)
  40.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (MY Camelopardalis)
  41.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Brotizolam)
  42.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (RU Camelopardalis)
  43.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Brucin)
  44.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Bufotalin)
  45.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (ST Camelopardalis)
  46.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Bupivakain)
  47.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (TX Camelopardalis)
  48.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Butalbarbital)
  49.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (2MASS 0532+8246)
  50.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (1,2-Butandiol)
  51.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (BZ-gas)
  52.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (Gliese 445)
  53.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (C-peptid)
  54.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (PSR B0329+54)
  55.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Ceilometer)
  56.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (XO-3)
  57.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Cementklinker)
  58.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (HD 30669)
  59.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Cholsyra)
  60.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Citrullin)
  61.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (HD 30432)
  62.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Coprin)
  63.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (HD 31529)
  64.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Cyaniner)
  65.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (HD 32820)
  66.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Cyklohexanon)
  67.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Cykloheximid)
  68.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (HE0450-2958)
  69.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Cymen)
  70.   Fixat Specialuppdrag 2: Skriv en artikel om någon av de kvarvarande rödlänkarna i SvWp:s stjärnnavigationsmallar. (WASP-159)
  71.   Fixat Specialuppdrag 4: Fräs enstubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte. (Cytidin)
  •   Antaget Specialuppdrag 4: Fräs en stubbe. Stubben får inte vara robotskapad och måste utökas, att bara ta bort stubb-mallen räknas inte.
  1.   Fixat Specialuppdrag 1: Arrangera en Veckans tävling • Vecka 43 Källor 2022 III
  1.   Fixat uppdrag av Skivsamlare: Uppdatera Helsingin Sanomats litteraturpris.

MallaK79, 1 st

  1.   Fixat Specialuppdrag 1: Arrangera en Veckans tävling • Vecka 41 Sörmländska författare II

Nalle&Lisa, 205 st

  1.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Hamstead Marshall
  2.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Harworth
  3.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Haverigg
  4.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Havering-atte-Bower
  5.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Helton, Cumbria
  6.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Henstead
  7.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Herringfleet
  8.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Heswall
  9.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Hetton-le-Hole
  10.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Hinckley
  11.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Hoddesdon
  12.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Holker
  13.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Homersfield
  14.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Horndon on the Hill
  15.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Housham Tye
  16.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Hucknall
  17.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Leece
  18.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Leyland, Lancashire
  19.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Little Asby
  20.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Littleborough
  21.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Lockerbie
  22.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Longtown, Cumbria
  23.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Lower Nazeing
  24.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Lynton
  25.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Ramsey, Essex
  26.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Retford
  27.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Rickling, England
  28.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Rothwell, West Yorkshire
  29.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Rougham, Suffolk
  30.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • South Weald
  31.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Rugby, Storbritannien
  32.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Rushbrooke
  33.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Rushford
  34.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Sackers Green
  35.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Saltburn-by-the-Sea
  36.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Sandwith
  37.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Scarborough
  38.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Selkirk
  39.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Shelley, Essex
  40.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Shellow Bowells
  41.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Sherbourne Street
  42.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Skelmersdale
  43.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Skelton-in-Cleveland
  44.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Somerleyton
  45.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • South Fambridge
  46.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Spalding
  47.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Stackyard Green
  48.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Stainburn, Cumbria
  49.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Standish, Greater Manchester
  50.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Stanningfield
  51.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Stone Street
  52.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Stone Street, Waveney
  53.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar som behöver koordinater eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Stoven
  54.   Fixat uppdrag av Skivsamlare: Uppdatera artikeln Kalevi Jäntti-priset
  55.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Det ögat inte ser (roman)
  56.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Divergent (roman)
  57.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Dollar (roman)
  58.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • En världsomsegling under havet
  59.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Enligt Maria Magdalena
  60.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Eterneller (roman)
  61.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Ett barn
  62.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Ett hus åt Mr Biswas
  63.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Frihet (roman)
  64.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Friheten förde oss hit
  65.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Flyga drake
  66.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Från jorden till månen
  67.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Främlingars tröst
  68.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Fågelbovägen 32
  69.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Fågeln som vrider upp världen
  70.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Försoning (roman, 2001)
  71.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Försoning (roman, 2015)
  72.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Getingfabriken
  73.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Glaskupan
  74.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap
  75.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Guds drömmare
  76.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Hem (roman)
  77.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Hetta (roman av Ian McEwan)
  78.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Himmel över London
  79.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Honungsvargar
  80.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • House of Leaves
  81.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • I Kahlans spår
  82.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Jorden runt på 80 dagar
  83.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Josef, klockmakaren
  84.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Jurtjyrkogården
  85.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Kapten Grants barn
  86.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Kattens bord
  87.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Kejsarens magi
  88.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Konsthandlarens kista
  89.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Korparna
  90.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Kärlekens raseri (roman)
  91.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Little Bee
  92.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Livets fest
  93.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Luftens herre
  94.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Lustspelet
  95.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Lördag (roman)
  96.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Mariel, klockmakarens dotter
  97.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Martin Krigaren
  98.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Mathias Sandorf
  99.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Mattimeo
  100.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Maurice (roman)
  101.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Miss Peregrines hem för besynnerliga barn
  102.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Mio, min Mio
  103.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Midlands sista strid
  104.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Hobbyfrälsaren
  105.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Helioskatastrofen
  106.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Heja röda vita laget
  107.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Harold Fry och hans osannolika pilgrimsfärd
  108.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • En välsignelse
  109.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • En sommarsaga
  110.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Nykomlingen
  111.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Och bergen svarade
  112.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Om en pojke (roman)
  113.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Palatset i Altur'Rang
  114.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Plommonträdet
  115.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Porslinsfasaderna
  116.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Prästungen
  117.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • På Chesil Beach
  118.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • På palmblad och rosor
  119.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Resenär (roman)
  120.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Tiger (roman)
  121.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Till jordens medelpunkt
  122.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Tre apor (roman)
  123.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Oskulden
  124.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Ondskan
  125.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Redwall - Cluny Gisslaren
  126.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Roskilde (roman)
  127.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Se mig i mitt friska öga
  128.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Señor Peregrino
  129.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Skapelsens pelare (roman)
  130.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Skepnaden
  131.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Åttahundra mil på Amazonfloden
  132.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Öppen stad (roman)
  133.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Wolf Hall
  134.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Världens väldighet
  135.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Vägen under stjärnorna
  136.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Vårsnö
  137.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Vinterkriget (roman)
  138.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Vindarnas tempel
  139.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Uppdrag Sweet Tooth
  140.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Två husvagnar
  141.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Tusen strålande solar
  142.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Tsarens kurir
  143.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Till jordens medelpunkt
  144.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • The Painted Man
  145.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Thérèse Raquin
  146.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Talismanen
  147.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Statyns hemlighet
  148.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • SOS från törstens hav
  149.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Sommarförföraren
  150.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Edens bakgård
  151.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Eldfödd
  152.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Elidor, det gyllene landet
  153.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Mossblomma
  154.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Mörka skuggor (roman)
  155.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den vita vidden
  156.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den tomma stolen
  157.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den gula tapeten
  158.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den gröna milen (roman)
  159.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Dexters dunkla drömmar
  160.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Don Quijote
  161.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Dracula
  162.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Drottning Grågyllen
  163.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Drömvandrarens hämnd
  164.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • En folkets man
  165.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • En kort berättelse om traktorer på ukrainska
  166.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Mod i barm
  167.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Någon i din säng
  168.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Silkesmasken (bok)
  169.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Slottet i Karpaterna
  170.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • The French Powder Mystery
  171.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Tre ryssars och tre engelsmäns äfventyr i södra Afrika
  172.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Vid sjuttionde breddgraden
  173.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Trollkarlens fästning
  174.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Trollkarlens första regel
  175.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den siste mohikanen
  176.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Det stulna svärdet
  177.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Hål i världen
  178.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Håll i hatten!
  179.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Skomysteriet
  180.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Legenden om Star Wars: Imperiets arvinge
  181.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Mäktig tussilago
  182.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Myggor och tigrar
  183.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Skuggorna och regnet
  184.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Slutet på mr Y
  185.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Solsvärta (roman)
  186.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Svarta hundar
  187.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den femte vågen
  188.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den förskräckliga apan
  189.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Den hemlighetsfulla ön
  190.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Det nya folket
  191.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Det sällsamma fallet Benjamin Button
  192.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Fördjupade studier i katastrof-fysik
  193.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Hetta (roman av Lee Child)
  194.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Jag valde mitt liv
  195.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Josefine Mutzenbacher – en wienerhoras historia, berättad av henne själv
  196.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Människor helt utan betydelse
  197.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Ond bråd död i Venedig
  198.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Quantum Devil Saga: Avatar Tuner, Vol. 1
  199.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Sagan om herr Aziz
  200.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Som om vi hade glömt
  201.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Standphotos
  202.   Fixat uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Sidor som använder mallen Bokfakta med olämpligt värde på parametern typ. • Var är Alaska?
  203.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar med felaktiga referenser eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Tankar och löjen, belletristiska drag ur Thomanders och C.F. Dahlgrens brefvexling
  204.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar med felaktiga referenser eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Vridvingar
  205.   Fixat äldre uppdrag av Qzxw: Åtgärda en artikel i kategorin Artiklar med felaktiga referenser eller i de underkategorier som finns. Uppdraget kan återanvändas. • Sofister

Paracel63, 1 st

  1.   FixatZquid: Utför och lägg in det första bidraget i Veckans tävling med temat Nobelpriset IV. Obs! Kan göras först den 3 oktober kl. 00.00. • Sigrid Undset 3 oktober kl. 17.41
  1.   Fixat Specialuppdrag 1: Arrangera en Veckans tävling • Vecka 41 Sörmländska författare II
  1.   Fixat Qzxw: Åtgärda en artikeln John Hunter (senator) som har referensfel. (Felet låg i wikidata)

VisbyStar, 1 st

  1.   Fixat Specialuppdrag 1: Arrangera en Veckans tävling • Vecka 42 Konst II

Zquid, 2 st

  1.   Fixat Specialuppdrag 1: Arrangera en Veckans tävling • Vecka 40 Nobelpriset IV
  2.   Fixat Specialuppdrag 1: Arrangera en Veckans tävling • Vecka 44 Kvinnor då och nu XI

Tidigare månader

Rekord under respektive kalenderår i fet stil och och rekord alla tider med blå text.

Månad Fixare Uppdragsgivare[a] Totalt utförda uppdrag Flest utförda uppdrag Deltagare med flest utförda uppdrag
September 2024 8 11 212 85 Deryni
Augusti 2024 9 7 167 105 Deryni
Juli 2024 17 10 169 72 Deryni
Juni 2024 9 11 103 63 Hans Frörum
Maj 2024 9 9 142 57 Hans Frörum
April 2024 13 13 118 57 Hans Frörum
Mars 2024 12 14 214 74 Affe2011
Februari 2024 12 11 95 57 Hans Frörum
Januari 2024 11 11 90 57 Hans Frörum
December 2023 9 8 81 52 Hans Frörum
November 2023 10 8 86 59 Hans Frörum
Oktober 2023 9 10 102 66 Hans Frörum
September 2023 9 8 101 57 Hans Frörum
Augusti 2023 10 9 92 58 Hans Frörum
Juli 2023 14 15 127 60 Hans Frörum
Juni 2023 8 13 139 61 Hans Frörum
Maj 2023 8 10 125 62 Hans Frörum
April 2023 21 18 153 64 Hans Frörum
Mars 2023 10 9 147 68 Hans Frörum
Februari 2023 9 13 172 61 Deryni och Hans Frörum
Januari 2023 10 12 275 98 Nalle&Lisa
December 2022 11 10 235 81 Deryni
November 2022 9 8 278 93 Deryni
Oktober 2022 13 9 501 214 Deryni
September 2022 11 12 237 97 Deryni
Augusti 2022 18 14 244 91 Deryni
Juli 2022 22 11 253 92 Deryni
Juni 2022 16 11 262 75 Deryni
Maj 2022 11 22 233 100 Deryni
April 2022 12 10 211 78 Deryni
Mars 2022 10 8 251 90 Deryni
Februari 2022 12 11 351 147 Nalle&Lisa
Januari 2022 20 17 582 317 Nalle&Lisa
December 2021 14 9 216 75 Nalle&Lisa
November 2021 19 11 209 67 Hans Frörum
Oktober 2021 10 11 409 207 Nalle&Lisa
September 2021 12 13 420 200 Nalle&Lisa
Augusti 2021 12 13 338 164 Nalle&Lisa
Juli 2021 11 14 431 199 Nalle&Lisa
Juni 2021 14 12 712 500 Nalle&Lisa
Maj 2021 14 13 519 300 Nalle&Lisa
April 2021 14 15 473 135 Deryni
Mars 2021 11 12 380 167 Deryni
Februari 2021 17 12 461 257 Deryni
Januari 2021 18 14 2 034 1 200 Deryni
2020-2017   Fixare Uppdragsgivare   Totalt utförda uppdrag Flest utförda uppdrag Deltagare med flest utförda uppdrag
December 2020 13 12 247 97 Deryni
November 2020 10 10 352 282 Larske
Oktober 2020 13 17 135 61 Deryni
September 2020 14 13 237 90 LucieManette
Augusti 2020 16 15 349 200 LucieManette
Juli 2020 12 14 139 84 Deryni
Juni 2020 11 13 109 58 Deryni
Maj 2020 10 10 156 72 Deryni
April 2020 9 13 423 356 Deryni
Mars 2020 10 11 565 500 Deryni
Februari 2020 10 10 204 146 Deryni
Januari 2020 10 14 251 141 Deryni
December 2019 8 10 145 100 Deryni
November 2019 14 12 107 52 Deryni
Oktober 2019 8 10 395 351 Deryni
September 2019 11 10 229 205 Deryni
Augusti 2019 11 14 436 358 Deryni
Juli 2019 11 8 449 400 Deryni
Juni 2019 7 8 184 153 Deryni
Maj 2019 7 11 324 266 Deryni
April 2019 8 7 139 72 Deryni
Mars 2019 8 11 163 93 Deryni
Februari 2019 9 8 227 185 Deryni
Januari 2019 11 11 443 400 Deryni
December 2018 5 6 94 48 Deryni
November 2018 4 4 93 66 Hans Frörum
Oktober 2018 6 7 154 74 Deryni
September 2018 8 7 119 58 Deryni
Augusti 2018 8 11 118 59 Deryni
Juli 2018 7 9 91 53 Hans Frörum
Juni 2018 8 9 229 183 Deryni
Maj 2018 8 7 204 107 Deryni
April 2018 10 12 284 224 Deryni
Mars 2018 7 7 152 84 Deryni
Februari 2018 7 10 172 110 Deryni
Januari 2018 8 9 145 77 Deryni
December 2017 7 10 114 59 Hans Frörum
November 2017 7 7 100 56 Hans Frörum
Oktober 2017 10 11 98 50 Hans Frörum
September 2017 10 10 116 60 Deryni
Augusti 2017 9 8 149 100 Deryni
Juli 2017 8 12 117 63 Deryni
Juni 2017 10 12 201 156 Deryni
Maj 2017 7 12 106 75 Deryni
April 2017 12 16 99 49 Deryni
Mars 2017 11 23 120 67 Deryni
Februari 2017 13 24 174 60 Theo Meier Ström
Januari 2017 10 18 100 41 Deryni
2016-2014   Fixare Uppdragsgivare   Totalt utförda uppdrag Flest utförda uppdrag Deltagare med flest utförda uppdrag
December 2016 9 17 82 31 Deryni
November 2016 8 13 94 40 Jamba Go
Oktober 2016 9 17 69 38 Deryni
September 2016 9 13 97 43 Deryni
Augusti 2016 12 15 91 41 Deryni
Juli 2016 10 16 56 42 Deryni
Juni 2016 8 10 92 47 Fallenmelkor
Maj 2016 13 16 70 53 Fallenmelkor
April 2016 8 17 45 30 Deryni
Mars 2016 11 13 60 43 Deryni
Februari 2016 13 21 81 49 Deryni
Januari 2016 18 20 135 53 Deryni
December 2015 14 19 131 44 Deryni
November 2015 11 20 59 42 Deryni
Oktober 2015 8 18 55 42 Deryni
September 2015 11 27 110 56 Deryni
Augusti 2015 16 20 109 73 Deryni
Juli 2015 15 24 155 108 Deryni
Juni 2015 12 19 156 84 Deryni
Maj 2015 10 20 196 130 Deryni
April 2015 10 21 133 80 Deryni
Mars 2015 12 8 52 38 Deryni
Februari 2015 19 20 99 53 Deryni
Januari 2015 14 18 94 53 Deryni
December 2014
(provmånad)
6 7 14 5 Deryni, Paracel63


=== Statistik ===Här är sammanfattande statistik om resultatet sedan 1 december 2014, när projektet gick igång med en provmånad.

  • Flest uppdragstagare: 22 st (juli 2022)
  • Flest uppdragsgivare: 27 st (september 2015)
  • Flest månadsuppdrag: 2 034 st (januari 2021)
  • Flest uppdrag av enskild uppdragstagare: 1 200 st (januari 2021)
  • Totalt antal uppdrag sedan start: 25242 st[b]
  • Antal utdelade diplom: 1273 st [c]

Den 24 juli 2015 nåddes uppdragstaket 60 uppdrag för första gången, något som innebar att de tio äldsta uppdragen rensades bort enligt "60-uppdragsregeln". Uppdragstaket har nåtts: 2015 4 ggr, 2016 4 ggr, 2017 4 ggr, 2018 2 ggr, 2019 3 ggr, 2020 1 gång, 2021 1 gång, 2022 1 gång och 2023 2 gånger.

Den 29 augusti 2015 passerades 1 000 utförda uppdrag sedan projektet startades. Den 3 september 2016 passerades 2 000, den 13 juni 2017 3 000, den 4 februari 2018 4 000 och den 24 juni 2018 5 000 utförda uppdrag. Den 2 april 2020 passerades 10 000 uppdrag. Den 2 april 2021 passerades 15 000 utförda uppdrag, den 14 april 2022 20 000 utförda uppdrag och den 25 augusti 2024 25 000 utförda uppdrag.

Specialuppdrag

2017 tillkom möjligheten med specialuppdrag, kvarvarande uppdragstips från Veckans tävling (VT). Den första tävlingen som lämnade bidrag var: Veckans tävling vecka 5 2017, "Referensutbyte", 14 uppdrag.

  • 2017 lämnade 9 VT totalt 71 st specialuppdrag
  • 2018 lämnade 7 VT totalt 58 st specialuppdrag
  • 2019 lämnade 8 VT totalt 98 st specialuppdrag
  • 2020 lämnade 8 VT totalt 106 st specialuppdrag
  • 2021 lämnade 2 VT, totalt 25 st specialuppdrag
  • 2022 lämnade 5 VT totalt 100 st specialuppdrag
  • 2023 har hittills 4 VT lämnat 94 st specialuppdrag

Hall of Fame

Under den tid Månadens Uppdrag varit igång har skribenter nått följande milstolpar och stora diplom ...


  50-klubben

Skribenter som ordnat minst 50 uppdrag under en månad, uppräknade i tidsordning från projektets start.

  25-klubben

Skribenterna som ordnat 25–49 bidrag, i alfabetisk ordning.

  10-klubben

Skribenter som ordnat 10–24 bidrag, i alfabetisk ordning.

Kommentarer

  1. ^ Uppdragsgivare som fått minst ett uppdrag utfört under månaden.
  2. ^ Antal uppdrag från 1 december 2014 till och med månadsavslut 30 september 2024.
  3. ^ Antal utdelade diplom till och med månadsavslut 30 september 2024.