Arkol
Samleside for hjelpsidene
Stilmanualen for utformingen av Wikipedia-artikler
Wikipedias offisielle regler og retningslinjer er basert på fem søyler, og innholdet skal oppfylle kravene om nøytralt ståsted, verifiserbarhet og ingen original forskning.
Sentrale wikipediaprinsipper: Opphavsrett, objektivitet, konsensus, wikikette og hva Wikipedia ikke er
Andre lenker som kan være nyttige: Navnekonvensjoner, oppsettsveiledning og bildeveiledning
Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Du kan eventuelt begynne å kladde på personlig kladd. Og still gjerne spørsmål på nybegynnerforumet om du lurer på noe.
--Paalso 14. mar 2011 kl. 17:53 (CET)
Forhåndsvisning
redigerHei, og takk for dine bidrag til Wikipedia! Til høyre for lagreknappen har du forhåndsvisningsknappen. Om du vennligst kan bruke den og se over hva endringene dine gjør med artikkelen du arbeider på, istedenfor å lagre hele tiden, så slipper vi så mange oppføringer i historikken, patrollerene slipper å godkjenne så mange endringer, og det vil være mindre sjanse for at andre vil endre på en ny artikkel mens du holder på med den. På forhånd takk! --Paalso 14. mar 2011 kl. 17:53 (CET)
Definisjoner som artikler
rediger- Definisjoner, og knapt nok det, er ikke tilstrekkelig grunn for en artikkel. Vi bruker vanligvis å løse så korte saker med en liten parentes i hovedartikkelen.
- Hvis du lager noen flere setninger og evt. finner illustrasjoner, er saken straks en annen. Jeg vil tro at saken finnes på fransk WP, med lenke som gir deg det engelske navnet, hvis du er opprådd for mer å skrive. Ellers er der flere av skribentene her som har interesser som gjør at du kan spørre. Gå inn på historikken i artikler om militære installasjoner, så finner du dem. Torget er også OK, foruten Orakelet. Mvh: --Bjørn som tegner 12. jul 2011 kl. 22:30 (CEST)
Flytting av artikler
redigerFor å flytte en artikkel fra ett navn til et annet, bør man bruke flytt-funksjonen som finnes under pila til venstre for søkevinduet. Da vil artikkelens redigeringshistorikk følge med. Funksjonen er imidlertid bare tilgjengelig når man er innlogget. - mvh 4ing 2. jan 2012 kl. 14:12 (CET)