پرش به محتوا

سکسکه (فیلم)

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
سکسش (خرابکاری)
پوستر فیلم
کارگردانسیدهارت پی. مالوترا
تهیه‌کنندهمنیش شارما
فیلمنامه‌نویسانور چودری
سیهارت مالوترا
عنبر هداپ
گانش پاندیت
بازیگرانرانی موکرجی
موسیقیجاسلین رویال
هیتش سونیک
فیلم‌بردارآویناش آرون
تدوین‌گرشوتا ونکات
شرکت
تولید
توزیع‌کنندهیاش راج فیملز
تاریخ‌های انتشار
  • ۲۳ مارس ۲۰۱۸ (۲۰۱۸-03-۲۳)
مدت زمان
۱۱۶ دقیقه[۳]
کشورهند
زبانهندی
هزینهٔ فیلم۱٫۷ میلیون دلار 20 کرور[۴]
فروش گیشه۳۵ میلیون دلار 71.44crore[۵]

سکسکه (به هندی: Hichki) یا خرابکاری نام یک فیلم درام کمدی محصول کشور هند می‌باشد. این فیلم در تاریخ ۲۳ مارس ۲۰۱۸ در سینماهای کشور هند اکران شده‌است و توانست با فروش نسبتاً خوبش بودجه خود را تأمین کند. نقش اصلی فیلم را رانی موکرجی بازی می‌کند که معلمی است دچار سندروم تورِت شده‌است.

داستان

[ویرایش]

ناینا ما(رانی موکرجی) یک معلم است که به سندروم تورت مبتلا است و پدر و مادرش سالها قبل از هم طلاق گرفته‌اند ناینا در ۵ سال گذشته موفق به پیدا کردن شغل نشده‌است تا اینکه مدرسه معتبر سنت نکتکر او را برای معلمی می‌پذیرد. او برای تدریس به کلاس ۹f فرستاده می‌شود، ناینا به خاطر بیماری اش مرتب سکسکه می‌کند و دانش آموزان صدای او را تقلید می‌کنند و او را مسخره می‌کنند.

پس از چند روز ناینا متوجه می‌شود که همه دانش آموزان کلاس ۹f از افراد فقیر و زاغه‌نشین هستند و وقتی شهرداری زمین‌های این منطقه را برای ساخت مدرسه خریده‌است این دانش آموزان را بورسیه کرده‌است. هیچ‌کدام از دانش آموزان کلاس‌های دیگر که افرادی مرفه هستند با ۹f دوست نمی‌شوند و آن‌ها منزوی شده‌اند. دانش آموزان ۹f علاقه ای به درس خواندن ندارند و تاکنون چندین معلم را فراری داده‌اند آن‌ها برای ناینا هم مدام مزاحمت ایجاد می‌کنند. آقای وادیا معلم کلاس ۹a است مدام او و دانش آموزان ۹f را به چالش می‌کشد.

سرانجام ناینا موفق می‌شود با روش‌های تعاملی شیطنت شاگردانش را مهار کند و آن‌ها را ترغیب به درس خواندن کند در نهایت دانش آموزان ۹f با پشت سرگذاشتن سایر دانش آموزان تبدیل به کلاس برتر می‌شوند. سپس آن‌ها متهم به تقلب می‌شوند ولی آقای وادیا می‌فهمد که این کار یکی از دانش آموزان خودش بوده‌است و دانش آموزان کلاس ۹f بی گناه هستند، آقای وادیا همه تقصیرات را به گردن می‌گیرد و ۹f کلاس برتر می‌شود.

در نهایت همه کلاس‌ها از سبک موفق ناینا ما در تدریس پیروی می‌کنند و سال‌ها بعد او به عنوان مدیر همین مدرسه بازنشسته می‌شود.

بازیگران

[ویرایش]

منابع

[ویرایش]
  1. Sharma, Priyanka (27 February 2017). "Rani Mukerji on her comeback film Hichki: Wanted a script that would challenge and excite me". The Indian Express. Retrieved 1 March 2017.
  2. PTI (27 February 2017). "Rani Mukerji to make comeback with 'Hichki'". The Hindu. Retrieved 1 March 2017.
  3. "Hichki | British Board of Film Classification". www.bbfc.co.uk (به انگلیسی). Retrieved 2018-03-21.
  4. Taran Adarsh [@taran_adarsh] (22 March 2018). "#Hichki screen count... India: 953 Overseas: 343 Worldwide total: 1296 screens #Hichki economics... Cost of Production: ₹ 12 cr Prints & Advertising: ₹ 8 cr Total: ₹ 20 cr" (Tweet). Retrieved 23 March 2018 – via Twitter.
  5. "Box Office: Worldwide collections and day wise break up of Hichki". Bollywood Hungama. Retrieved 2 April 2018.

پیوند به بیرون

[ویرایش]