Si trobeu aquesta pàgina a un lloc web que no sigui wikipedia.org, esteu veient una rèplica. Tingueu en compte que aquesta pàgina pot estar antiquada, i que l'usuari/a a qui pertany pot no tenir cap tipus d'afiliació amb altre lloc web que no sigui la Viquipèdia mateixa. La pàgina original es troba a https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Bestiasonica.
Autoafirmacions sobre aquest usuari. Només sé que no sé res. (Sòcrates?)
Aquesta pàgina d'usuari ha estat vandalitzada1 vegades.
—
Espai per a llogar.
Aquest viquipedista forma part del projecte Arqueopèdia.
FI
i aquesta és l'última de les etiquetes.
Bestiasonica és el meu nick o motiu a la xarxa. M'encanten les etiquetes d'usuari i la feina que estan fent diversos editors. Duc força temps com a editor fent una mica de tot. Si heu rebut algun avís semi-automàtic o si voleu “rollos” teòrics podeu llegir “els meus principis” (al capdavall). Si seguiu visitant aquesta pàgina d'usuari descobrireu quins són i han estat els meus interessos a la Viquipèdia en català. Salut!
M'agraden aquests aforismes:
Fent i desfent n'aprèn l'aprenent.
De mica en mica s'omple la pica i de gota en gota s'omple la bóta.
Cal separar el gra de la palla.
En el pot petit hi ha la bona confitura o Lo bueno, si breve, dos veces bueno.
Curiositat: Em vaig registrar com usuari el 6-6-2006.
La frase del dia:
Sigues radical vés a la font.
Aquesta pàgina no conté (gairebé) referències externes a Viquipèdia, actua com memòria de l'usuari i facilita les seves tasques. Us prego que no vandalitzeu aquesta plana d'usuari sense consultar-m'ho abans. Gràcies.
Si creieu que heu de figurar en aquesta llista arbitrària de viquipedistes simplement afegiu-vos-hi, si no hi voleu constar seguiu el procediment a l'inrevés. Si més no respecteu l'ordenació alfabètica. Els comentaris són cosa meva. Per qualsevol queixa, comentari o duel deixeu el missatge a la discussió. Tuuut!
Amical-bot, aquesta màquina em farà perdre els estreps! ·
Barcelona, pedagoga de la Viquipèdia, ferm defensor de potenciar les edicions d'usuaris escolars.
Ebrenc per la unitat de la llengua seguiu parlant com ho feu! Un goig de saber que puc dir d'agranar les bajoques per a tirar-les al poal sense canviar de llengua. M'encanta l'Ebrenc!
Layonard, no recordo si et vaig veure, perquè anava molt mamat.
Leptictidium Especialista en tetràpodes (extingits preferentment). Si no sabeu com pronunciar-ho és normal. A mi em va costar diverses lectures de les seves edicions. Ajuda al manteniment dels articles de qualitat.
Lohen11, pregunteu-li sobre òpera, un pedagog incansable (té una paciència terrible amb tothom) i unes fotos molt boniques.
MarisaLR, usuària creadora d'articles de qualitat, de molta qualitat.
MiguelAngel fotografo (aka MAfoto) Sense comentaris, no sigui cas que no li agradin. En tot cas columbofílic.
Simonjoan (àlies: Pastilletes) Crec que sap un niu de botànica, si més no ha muntat el {{Projecte GIBAF}} un projecte que de mica en mica fa els articles d'herbes remeieres un recurs important.
Estem a la societat de la informació o almenys això afirma en Manuel Castells. Les dades circulen per la xarxa a una velocitat impensable fa uns anys i aquestes es generen i es publiquen amb una facilitat espaordidora. Sembla que la informació hagi abandonat la seva tradicional reclusió en biblioteques i despatxos, amb una difusió controlada per petits grups oligàrquics i s'ha "democratitzat". L'adveniment d'Internet ha disparat el trànsit d'informació especialment a les dites xarxes socials pel que aquest control de verificació de l'ajust a la realitat i neutralitat s'ha delegat de forma tàcita a la resta d'usuaris d'Internet sense necessitar editors o avaluació d'experts. Viquipèdia s'ha convertit des de la seva creació el 2001 en un dels llocs més visitats de la xarxa. La gent cerca en aquest lloc coneixement que és quelcom més elaborat que la informació, més grollera i crua, de la mateixa manera que antigament es cercava en tractats i enciclopèdies. L'actual disponibilitat d'informació ha de permetre elaborar coneixement confiable a partir de l'adequada atribució de les idees i dades al seu autor i a la data en que es va forjar. És intolerable en aquest moment que la informació és francament ubiqua i conspícua, que en una enciclopèdia lliure en que els continguts poden ser alterats per qualsevol usuari, de bona o mala fe, no disposi d'adequades referències a l'origen de la informació, el seu autor i la data en que fóren elaborats.
Contràriament a això la manca de referències és malauradament encara present a la Viquipèdia en català convertint-los en un rebost indiscriminat d'informació amb poc valor enciclopèdic (ἐνκύκλιos παιδεία [enkyklios paideia], “instrucció en cercle” o més concretament “allò que és susceptible d'entrar en el cercle de la pedagogia”) acumulant fins i tot treballs inèdits. Com que tothom amb connexió a Internet té dret d'editar-hi i no hi ha un consell editorial totes les edicions de qualsevol usuari tenen als ulls dels lectors la mateixa validesa. Personalment intento corregir aquestes no conformitats respecte les normes innegociables de Wikipedia. Crec que la millor manera de minimitzar les discussions entre usuaris i fer creïble aquest projecte als escèptics és citar les referències de fonts fiables en el moment que s'aporten. Des d'aquí us animo a aportar les referències adequades al màxim d'articles.
Si heu rebut algun missatge automàtic de part meva sobre algun article que heu creat penseu que no és una crítica sinó un suggeriment per a que aquest pugui ser millorat. En tot cas podeu demanar-me ajuda i us ajudaré gustosament en allò que pugui quan tingui un moment.
El “Guguel bucs” Pràctic per a visualitzar obres sobre les que han prescrit els drets d'autor (copia literal permesa) i la resta que permet verificar afirmacions en diverses obres.
Tots els continguts generats per la "Corpo" són disponibles on line.
Anotació final: Aquesta pàgina d'usuari respon a la satisfacció de l'ego de l'autor. Respecteu i compreneu les seves limitacions (les de l'ego, no les de l'autor).