• Nariams užsakymai virš 40 € pristatomi nemokamai

  • Pristatysime per 1 - 3 darbo dienas

  • Jūsų užsakymas bus pristatytas per UPS

  • Žurnalas
  • Nauda
  • Klientų aptarnavimo skyrius
  • Parduotuvių paieška
PagrindinisNamamsAromaterapijos difuzoriusThe Perfume Genie
„Perfume Genie“ ir Kasetę įsigykite už 132,90 €
The Perfume Genie
The Perfume Genie

The Perfume Genie

kvapų aparatas

107,90 €

  • Valdykite telefonu

  • Nustatykite išmaniuosius tvarkaraščius

  • 270 ore di profumo

  • Kasetės lygio jutiklis

Atraskite visiškai unikalų būdą paversti namus ramybės uostu su „Perfume Genie“ – mūsų išmaniuoju kvapų difuzoriumi, kuris leidžia valdyti mėgstamiausių „Rituals“ namų kvapų purškimo dažnį ir intensyvumą nuotoliniu būdu.

Kodėl tai ypatinga

Galima valdyti išmaniajame telefone ir balsu

Asmeniškai pritaikytas kvapo intensyvumas

Iki 35 tvarkaraščių

Produkto Aprašymas

Aprašymas

Namai – tai ne vieta, o jausmas. Susikurkite juos su „Perfume Genie“. „Genie“ – tai modernus ir naujoviškas būdas iškvėpinti namus, suteikiantis unikalią kvapų patirtį ir leidžiantis nuotoliniu būdu valdyti tvarkaraštį bei kvapo intensyvumą. Akį traukiantis stilingas dizainas jūsų interjerui suteiks rafinuotumo, o namie jus pasitiks mėgstamiausias „Rituals“ kvapas. Tobulai tiks naudoti bet kurioje namų patalpoje, ypač didesnėse erdvėse....Rodyti daugiau

Pristatymas ir grąžinimas

Pristatysime per 1 - 3 darbo dienas

„Perfume Genie“ tobulai tiks naudoti bet kurioje namų patalpoje, ypač didesnėse erdvėse. Norėdami įdiegti savo „Perfume Genie“, vadovaukitės mūsų DUK.. Tada atsipalaiduokite ir leiskite „Perfume Genie“ imtis burtų.

Lengvas nustatymas ir išmanūs valdikliai

Nustatykite savo „Perfume Genie“ vos per 25 sekundes ir mėgaukitės asmenine namų kvapų patirtimi. Patogus naudoti, visi nustatymai patogiai vienoje vietoje, todėl lengva valdyti savo pageidavimus. Personalizuokite laiką programėlėje, kad jūsų namų kvapas būtų tobulas, kai tik jums to reikia.

Mūsų ekspertų atsakymai

Kaip nustatyti Genie?

Įženkite į novatoriškų ir personalizuotų namų kvapų pasaulį su pasaulio nr. 1 aromato difuzoriumi: The Perfume Genie. Valdykite savo aromato difuzorių lengvai per programėlę ir mėgaukitės šiais privalumais: Nustatykite išmanius tvarkaraščius, kad galėtumėte mėgautis namų kvapu pagal savo asmeninę rutiną. Atsisveikinkite su švaistomu kvepalų—kiekvienas purškimas yra tikslingas. Reguliuokite kvapo intensyvumą pagal savo pageidavimus ir erdvę. Vienas kasetė atitinka 270 valandų jūsų mėgstamo namų kvapo. Prabanga turi trukti; papildykite The Perfume Genie be galo mūsų kasetėmis. Galima rinktis iš 14 kvapų. Stilingas dizainas suteikia jūsų interjerui rafinuotumo.

rituals-perfume-genie-app-sofa
Nustatykite nuotaiką

Atsisiųskite naująją „Perfume Genie“ programėlę

Atsisiųskite programėlę, kuri leidžia valdyti tvarkaraštį ir kvapo intensyvumą per bet kurį išmanųjį įrenginį, kad ir kur būtumėte.

Pradėkime
Kaip mes galime jums padėti?

Perskaitykite mūsų dažnai užduodami klausimai arba kalbėkite su mūsų ekspertais WhatsApp ar Messenger