Bucuresti | 102,8FM BON JOVI - 2000 - ITS MY LIFE

Lidia Buble, într-un top extrem de decoltat. Val de reacții în mediul online: „Cea mai frumoasă femeie”

Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble/ Foto: Instagram

Lidia Buble a bifat o nouă apariție în mediul online, care i-a uimit pe utilizatorii. Într-o postare pe contul său de Instagram, artista și-a arătat bustul într-un top extrem de decoltat. 

În fotografia postat de cântăreața în vârstă de 30 de ani, aceasta poartă un top cu mâneci lungi, dintr-un material elastic, brodat cu multe pietre strălucitoare de un verde intens. Ce a atras, însă, atenția, a fost decupajul din zona bustului, care i-a lăsat la vedere o mare parte din piele. 

Citește și: Lidia Buble a pozat într-o rochie roșie ca focul și foarte decoltată. A găsit sub brad numai cadouri foarte scumpe

Lidia și-a prins părul roșcat într-un coc la spate, lăsându-și o șuviță să-i cadă într-o parte, iar machiajul i-a scos în evidență trăsăturile superbe. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii au reacționat imediat la postarea vedetei, luând cu asalt secțiunea de comentarii: „Ești superbă”/ „Cea mai frumoasă femeie”/ „Minunată”/ „Ești foarte frumoasă, Lidia”/ „Fantastică”.

De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani

Lidia Buble are o relație de aproximativ trei ani cu Horațiu Nicolau, un afacerist în vârstă de 62 de ani. Deși au fost subiectul unor critici din cauza diferenței considerabile de vârstă dintre ei, acest lucru nu a stat în calea iubirii lor. Recent, artista a dezvăluit de ce nu se afișează alături de partenerul ei în lumina reflectoarelor. 

Cântăreața în vârstă de 30 de ani a explicat că își dorește să își păstreze viața personală departe de ochii publicului pentru a se bucura de intimitate și liniște. Într-un interviu acordat pentru unica.ro, Lidia a afirmat că a învățat din experiențele neplăcute din trecut că intimitatea și viața privată sunt esențiale pentru fericirea și liniștea ei.

Citește și: Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”

„Este foarte important, cel puțin pentru mine, să încep și să încerc să îmi țin viața personală cât mai privată și mai departe de ochii publicului. De-a lungul anilor m-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute și atunci mi-am dat seama că, fiind totul mult mai privat, sunt mult mai fericită și mai liniștită. Și, oricum, consider că pe oamenii care mă urmăresc îi interesează mult mai mult meseria mea, adică muzica, ceea ce fac eu. Asta îmi doresc și eu să îi intereseze. Când o să fie să mă mărit, o să-i anunț (râde)”, a spus vedeta pentru unica.ro.

Planeta insectelor spune povestea celor mai ciudate și fascinante insecte din lume. Pe DIGI Animal World și Digi Online, azi de la 22:45.

Galerie foto

Top citite
01 Inna / Foto: Instagram
Inna s-a plimbat în costum de baie pe skateboard. Artista a întors toate privirile în jurul ei: „Ești ca o căprioară”
02 Antonia / Foto: Instagram
Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”
03 Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu, primele declarații după ce a devenit mamă: „Sunt cu bebe. Toate sunt bune”
04 Connect-R și fiica lui, Maya/ Foto: Instagram
Connect-R, despre momentul când Maya, fiica lui, a fost la un pas de moarte: „Nu conștientizam că aș putea s-o pierd”
05 Radu și Ștefan Bănică
Fiul lui Ștefan Bănică a răbufnit. Ce spune Radu despre carieră și tatăl său: „Nu m-a băgat Bănică în facultate”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
theo rose
Câți bani a câștigat Theo Rose la începutul carierei. Artista a dezvăluit și ce și-a cumpărat din prima remunerație 

Theo Rose, cunoscută acum pentru numeroasele sale concerte, roluri în filme și apariții în emisiuni televizate, a avut un parcurs de invidiat în carieră. Cu toate acestea, începuturile sale nu au fost deloc ușoare. Artista a vorbit recent despre primele sale câștiguri și sacrificiile făcute pentru a ajunge la succesul de astăzi.

Elena Gheorghe/ Foto: Instagram
Elena Gheorghe a slăbit 4 kilograme pentru spectacolul de la Sala Palatului. Artista are acum greutatea pe care o avea în liceu

Elena Gheorghe a dezvăluit că a slăbit 4 kilograme cu ocazia spectacolului aniversar de la Sala Palatului, mărturisind că a reușit să ajungă la greutatea pe care o avea în liceu. 

What’s Up și Micky/ Foto: Instagram
Ce diferență de vârstă este între What’s Up și soția lui, Micky: „Prea tânără pentru mine”

După divorțul de Simina, What’s Up și-a găsit liniștea în brațele lui Micky, femeia care i-a devenit soție în mare secret. Ceremonia a avut loc la finalul anului 2023, iar invitații au aflat că își unesc destinele cu o seară înainte. După ce a trecut prin unele dezamăgiri în dragoste, artistul și-a dorit să păstreze cât mai departe de ochii publicului relația.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Kate Middleton se pune, în sfârșit, pe primul plan. Dezvăluirile făcute de un apropiat: „Nu-i pasă de ceea ce cred oamenii!”
Kate Middleton se pune, în sfârșit, pe primul plan. Dezvăluirile făcute de un apropiat: „Nu-i pasă de ceea ce cred oamenii!”

Kate Middleton se pune, în sfârșit, pe primul plan. Dezvăluirile făcute de un apropiat: „Nu-i pasă de ceea ce cred oamenii!”

FILM NOW Ce eforturi ar fi făcut Jennifer Lopez pentru a-și salva căsnicia cu Ben Affleck. Apropiat: „Nu vrea să ajungă ca Madonna!”
Ce eforturi ar fi făcut Jennifer Lopez pentru a-și salva căsnicia cu Ben Affleck. Apropiat: „Nu vrea să ajungă ca Madonna!”

Ce eforturi ar fi făcut Jennifer Lopez pentru a-și salva căsnicia cu Ben Affleck. Apropiat: „Nu vrea să ajungă ca Madonna!”

DIGI WORLD Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid
Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
DIGI24 Ultimele ore din viața unui condamnat la moarte. David susține de peste un deceniu că este nevinovat și a primit o ultimă lovitură
Ultimele ore din viața unui condamnat la moarte. David susține de peste un deceniu că este nevinovat și a primit o ultimă lovitură
DIGI SPORT S-a îndrăgostit de ea și a avut nevoie de 6 luni pentru a o cuceri. ”Se făcea că nu vede. A fost puțină aroganță”
S-a îndrăgostit de ea și a avut nevoie de 6 luni pentru a o cuceri. ”Se făcea că nu vede. A fost puțină aroganță”
DIGI FM Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, după mai puțin de un an de relație. Cine e Magdalena Chihaia
Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, după mai puțin de un an de relație. Cine e Magdalena Chihaia
UTV Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 35 de ani. “Ramaneti cu bine si cautati-ma printre stele. Din cand in cand, am sa va fac cu ochiul!”
Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 35 de ani. “Ramaneti cu bine si cautati-ma printre stele. Din cand in cand, am sa va fac cu ochiul!”