Slovenija
Oglas

XS Toys: raj za slovenske ljubitelje igrač in mesto z nabolj pestro izbiro blagovnih znamk igrač

Ljubljana, 11. 06. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Leto in pol je minilo, odkar je na slovenski trg vstopil priznani mednarodni trgovec z igračami XS Toys.

S trgovinama na dveh uglednih lokacijah – v nakupovalnih središčih Citypark Ljubljana in Citycenter CeljeXS Toys ponosno predstavlja nekaj najbolj priljubljenih blagovnih znamk igrač.

XS Toys je zaupanja vreden distributer velikanov v industriji igrač, kot so Lego, Schleich, Mattel, Hasbro, Bruder, Moose, Spin Master, MGA, Jazwares, Character Option in številni drugi.
XS Toys je zaupanja vreden distributer velikanov v industriji igrač, kot so Lego, Schleich, Mattel, Hasbro, Bruder, Moose, Spin Master, MGA, Jazwares, Character Option in številni drugi. FOTO: Arhiv ponudnika

Podjetje XS Toys, ustanovljeno leta 1995 v Talinu v Estoniji, je hitro zraslo v vodilnega distributerja in prodajalca igrač in iger v številnih državah. Znamka je prisotna na Finskem, Švedskem, v Estoniji, Latviji, Litvi, Gruziji, Uzbekistanu in sedaj tudi v Sloveniji. Blagovna znamka XS Toys, ki je znana po svoji zavezanosti h kakovosti, raznolikosti prodajne ponudbe in zadovoljstvu strank, se je od svojih skromnih začetkov razvila v velikega mednarodnega prodajalca z zavidljivim portfeljem priljubljenih in ikonskih blagovnih znamk igrač. Ta uspeh je posledica predanosti podjetja k zagotavljanju najboljših izkušenj igranja za otroke in družine.

Blagovna znamka XS Toys (XS Igrače) je prerasla v vodilnega distributerja in prodajalca igrač ter iger v več državah.
Blagovna znamka XS Toys (XS Igrače) je prerasla v vodilnega distributerja in prodajalca igrač ter iger v več državah. FOTO: Andraž Blaznik

Zastopanje najboljših v industriji

XS Toys je zaupanja vreden distributer velikanov v industriji igrač, kot so Lego, Schleich, Mattel, Hasbro, Bruder, Moose, Spin Master, MGA, Jazwares, Character Option in številni drugi. Ta partnerstva odražajo zavezanost podjetja k ponujanju širokega izbora visokokakovostnih igrač, ki spodbujajo ustvarjalnost, učenje in zabavo. Obsežna izbira podjetja vključuje različne vrste igrač, kot so:

Gradbeni seti (Lego)
Akcijske figurice in superjunaki (Marvel, DC)
Lutke in punčke (Barbie, LOL Surprise)
Igrače za najmlajše (Fisher-Price)
Družabne igre (Monopoly)
Vozila in avti (Hot Wheels)
Živali in figurice (Schleich)
Ustvarjalne in umetniške igrače (Play-Doh)
Igrače za igranje na prostem
Izobraževalne igrače

S tem, ko ostaja na čelu trendov v industriji igrač in ohranja močne odnose z vodilnimi proizvajalci, blagovna znamka XS Toys zagotavlja, da imajo njihove stranke vedno dostop do najnovejših in najbolj iskanih izdelkov na trgu.

Z več kot 50 XS Toys trgovinami v sedmih državah ponujajo sodobno in prijazno okolje, kjer lahko stranke raziskujejo širok nabor igrač in iger.
Z več kot 50 XS Toys trgovinami v sedmih državah ponujajo sodobno in prijazno okolje, kjer lahko stranke raziskujejo širok nabor igrač in iger. FOTO: Andraž Blaznik

Globalni doseg z lokalno strokovnostjo

Uspeh XS Toys se ne skriva le v blagovnih znamkah, ki jih zastopa, ampak tudi v prilagojenih storitvah, ki jih nudi. Vsak trg ima strokovno lokalno ekipo, ki razume unikatne potrebe in želje svoje regije. Ta pristop omogoča XS Toys, da prilagodi svojo ponudbo in promocijska prizadevanja za čim večje zadovoljstvo strank in zvestobo blagovni znamki. Z distribucijsko mrežo, ki pokriva več kot 2.500 prodajnih mest (od majhnih kioskov do velikih verig hipermarketov) XS Toys zagotavlja, da so njihovi izdelki lahko in enostavno dostopni potrošnikom. Ta obsežen doseg, skupaj z globokim razumevanjem lokalnih trgov, pozicionira XS Toys kot vodilnega igralca v industriji igrač.

Zavezanost k odličnosti

Poleg navdušujočega portfelja in globalnega dosega je znamka XS Toys zavezana h gradnji dolgoročnih odnosov s svojimi dobavitelji in strankami. Ceni zaupanje, zanesljivost in vzajemno rast, kar ji omogoča, da že desetletja ohranja uspešna partnerstva. XS Toys prav tako vlaga v ustvarjanje izjemne nakupovalne izkušnje preko lastnih trgovin. Z več kot 50 XS Toys trgovinami v sedmih državah ponujajo sodobno in prijazno okolje, kjer lahko stranke raziskujejo širok nabor igrač in iger. Podjetje je odlično založeno z igračami najbolj priljubljenih licenc, likov iz filmov, televizijskih oddaj in spletnih vsebin, ter z ekskluzivnimi izdelki, kar nakupovanje v trgovinah XS Toys spremeni v prijetno doživetje tako za otroke kot za starše.

Podjetje je odlično založeno z igračami najbolj priljubljenih licenc, likov iz filmov, televizijskih oddaj in spletnih vsebin, ter z ekskluzivnimi izdelki.
Podjetje je odlično založeno z igračami najbolj priljubljenih licenc, likov iz filmov, televizijskih oddaj in spletnih vsebin, ter z ekskluzivnimi izdelki. FOTO: Andraž Blaznik

Pogled v prihodnost

Medtem ko se blagovna znamka XS Toys še naprej širi in razvija, ostaja zavezana svojim temeljnim vrednotam – kakovosti, raznolikosti in zadovoljstvu strank. Podjetje se veseli odkrivanja novih trgov, sklepanja novih partnerstev in širjenja veselja med otroci in družinami po vsem svetu. Zastopanje najbolj priljubljenih blagovnih znamk igrač, zavezanost k zagotavljanju izjemnih izdelkov in nadpovprečno dobre storitve, so dejstva, ki so blagovno znamko XS Toys postavila za enega od temeljev industrije igrač. Blagovna znamka XS Toys bo nedvomno še naprej navdihovala in razveseljevala otroke in prihodnje generacije ter poskrbela, da bo čas za igranje še bolj čaroben in nepozaben.


Naročnik oglasne vsebine je XS igrače.