Slovenija
Oglas

To je fakulteta, ki je v Sloveniji prva izbira

Ljubljana, 10. 06. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 25 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

DOBA Fakulteta ostaja vodilna fakulteta po prepoznavnosti in prva izbira med zaposlenimi, starimi med 25 in 45 leti (Raziskava Mediana, 2023).

V sodobnem hitro spreminjajočem se svetu je izobraževanje ključno za napredovanje v karieri. DOBA Fakulteta po raziskavi Mediane ostaja vodilna izbira med zaposlenimi, starimi med 25 in 45 leti. Ta uspeh ni naključen; je rezultat njihovega osredotočanja na inovativnost, prilagodljivost in praktično usmerjenost. Z več kot 6.000 diplomanti in magistri, DOBA Fakulteta že več kot 20 let postavlja nove standarde v izobraževanju.

DOBA Fakulteta
DOBA Fakulteta FOTO: Arhiv ponudnika

Edini mednarodno akreditiran 100% online študij v Sloveniji

DOBA Fakulteta svojim študentom omogoča popoln online študij. Njihov model online študija velja za enega najbolj kakovostnih v svetovnem merilu, kar potrjujeta tudi dve mednarodni akreditaciji online študija, ki so ju prejeli in ju imajo edini v Sloveniji in JV Evropi. 

Na DOBA Fakulteti letos študira več kot 2000 študentov iz kar 46 držav sveta.

Vas zanima kako poteka online študij? Izpolnite informativno prijavo

Tudi delodajalci potrjujejo, da diploma DOBA Fakultete omogoča napredovanje

Pri izbiri fakultete igrajo pomembno vlogo različni dejavniki, od katerih so mnogi odvisni od posameznikovih okoliščin. Toda priljubljenost fakultete med zaposlenimi, ki si želijo nadaljevati študij, je le en vidik uspeha. Enako pomembno je, kako fakulteto vidijo delodajalci. In tukaj DOBA Fakulteta izstopa. Po raziskavi so delodajalci potrdili, da diplomanti DOBA Fakultete izkazujejo ključne kompetence, kot so sodelovanje, timsko delo, uporaba orodij za delo na daljavo, kritično razmišljanje in učinkovito reševanje problemov. Kar 77% delodajalcev je tudi potrdilo, da so njihovi zaposleni, diplomanti DOBA Fakultete, napredovali na delovnem mestu, prejeli višjo plačo ali stimulacijo. Vas zanima online študij? Izpolnite informativno prijavo.

DOBA Fakulteta
DOBA Fakulteta FOTO: Arhiv ponudnika

Sodobni in mednarodno primerljivi študijski programi

Diplomanti DOBA Fakultete so poznani po svoji fleksibilnosti, visoki motivaciji, odličnosti, timskem delu, samoiniciativnosti, širini znanja, podjetnosti in kritičnem razmišljanju. Na DOBA Fakulteti boste zagotovo tudi vi našli program, ki bo izpolnil vaše osebne in karierne cilje. Vas zanima online študij? Izpolnite informativno prijavo

Dodiplomski študijski programi 

- Menedžment v sodobnem poslovanju  

Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi 

Uporabna psihologija 

Menedžment v sociali in izobraževanju 

Magistrski študijski programi

Mednarodno inovativno poslovanje 

Marketing in prodaja 

Menedžment pametnih mest 

Psihologija 

Inovativni menedžment v sociali in izobraževanju 

Doktorski študijski program

doktorski program Inovacije in trajnostno poslovanje v digitalni družbi 

Rok prijave na študij: 30. junij

Pomembno je, da se o online študiju in izbranem programu dobro informirate. Informativne dneve izvajajo tudi online – prijavite se!

DOBA Fakulteta
DOBA Fakulteta FOTO: Arhiv ponudnika

 

Naročnik oglasne vsebine je DOBA Fakulteta.