Slovenija
Oglas

Brezplačni diagnostični pregled pri strokovnjaku za tradicionalno kitajsko medicino

Ljubljana, 12. 06. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 18 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

S tradicionalno kitajsko medicino si lahko občutno izboljšate zdravje in počutje. Prvi korak je diagnostični pregled, ki ga Hiša TKM nudi brezplačno.

Hiša TKM
Hiša TKM FOTO: Tomaž Škorjanc

Hiter življenjski tempo in stres sta stalna spremljevalca sodobnega časa. Vedno več ljudi rešitve za težave, ki ju spremljajo, išče v tradicionalnih oblikah oblikah zdravljenja. Ena izmed teh metod je tradicionalna kitajska medicina, ki s svojimi večtisočletnimi izkušnjami ponuja celosten pristop k zdravljenju telesa in duha.

Da bi spoznali njene prednosti, vam začasno nudimo brezplačni diagnostični pregled pri strokovnjaku za tradicionalno kitajsko medicino v Hiši TKM. 

Hiša TKM
Hiša TKM FOTO: Tomaž Škorjanc

Diagnostični pregled je po tradicionalni kitajski medicini najpomembnejši korak na poti do zdravja in dobrega počutja, saj je pravilno postavljena diagnoza izhodišče za uspešno zdravljenje izvora bolezni

V Hiši TKM verjamemo, da resnično dobro počutje ne pomeni le odsotnosti simptomov bolezni, ampak je pomembna tudi odprava vzrokov bolezni ter negovanje harmonije v telesu, umu in duši. Zato sva vam na voljo dva strokovnjaka, oba z magisterijem Univerze v Pekingu, ki je priznana kot najboljša univerza za tradicionalno kitajsko medicino. Njuna izobrazba je vrednotena tudi s strani Ministrstva za šolstvo RS.

Naše poslanstvo je preprosto: izboljšati želimo kakovost vašega življenja. Vsak dan se trudimo biti več kot le ponudniki zdravstvenih storitev, prizadevamo si biti sopotniki na vaši poti k celostnemu dobremu počutju.

Hiša TKM
Hiša TKM FOTO: Tomaž Škorjanc

KAKO POTEKA DIAGNOSTIČNI PREGLED TRADICIONALNE KITAJSKE MEDICINE?

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine poteka po sistemu štirih diagnostičnih metod. To so:

- opazovanje
- poslušanje in vonjanje
- palpacija
- spraševanje

Na podlagi teh ugotovitev vam pripravimo osebni načrt zdravljenja, ki lahko vključuje akupunkturo, zeliščna zdravila, prehranske nasvete in druge metode tradicionalne kitajske medicine.

Več si lahko preberete na naši spletni strani.

BOLEZNI, KI JIH ZDRAVI TRADICIONALNA KITAJSKA MEDICINA

Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) osrednjo tehniko tradicionalne kitajske medicine priznava in priporoča že od leta 1979.

Sestavili so tudi obsežno študijo bolezenskih stanj, ki jih akupunktura uspešno zdravi:

Hiša TKM
Hiša TKM FOTO: Tomaž Škorjanc

- bolečine in kostno-mišične okvare
- nevrološke motnje
- bolezni dihal
- alergije
- ginekološke in porodniške težave
- psihične težave
- bolezni prebavil
- bolezni sečil
- bolezni ožilja

Zaradi omejenega števila mest priporočamo, da se čim prej prijavite na brezplačni diagnostični pregled. Prijave sprejemamo na naši spletni strani ali telefonski številke, ki jo najdete spodaj. Ne zamudite te edinstvene priložnosti za izboljšanje svojega zdravja in dobrega počutja s pomočjo tradicionalne kitajske medicine.

Za več informacij in prijavo obiščite našo spletno stran, nam pišite na e-naslov ali nas pokličite na telefonsko številko [070221221]. Veselimo se obiska in našega sodelovanja pri izboljšanju vašega zdravja na naraven način.

In ne pozabite, BOLEZEN NE IZBIRA, VI LAHKO. 

NAROČITE SE NA BREZPLAČNI DIAGNOSTIČNI PREGLED IN IZBERITE ZDRAVJE.

 

Naročnik oglasne vsebine je Hiša TKM d.o.o.