A Csoportos FaceTime használata iPhone-on és iPaden

A Csoportos FaceTime segítségével könnyedén cseveghet egyszerre több emberrel. A Csoportos FaceTime-beszélgetést közvetlenül a FaceTime appban, illetve az Üzenetek app csoportos beszélgetéseiben indíthatja el – és a beszélgetésben akár 32 ember is részt vehet.

Egy iPad és egy iPhone, amelyeken egy csoportos FaceTime-hívás látható.

A Csoportos FaceTime-videóhívásokhoz az iOS 12.1.4-es vagy újabb verziója vagy az iPadOS rendszer, valamint a következő készülékek valamelyike szükséges: iPhone 6s vagy újabb, iPad Pro vagy újabb, iPad Air 2 vagy újabb, iPad mini 4 vagy újabb, 5. generációs vagy újabb iPad, illetve 7. generációs iPod touch. Az iPhone, az iPad és az iPod touch iOS 12.1.4 rendszert támogató korábbi modelljeivel csak hanggal lehet csatlakozni a Csoportos FaceTime-beszélgetésekhez.

A FaceTime nem minden országban és régióban érhető el.

Csoportos FaceTime-hívás kezdeményezése a FaceTime appban

  1. Lépjen a Beállítások > Appok > FaceTime menüpontba, és ellenőrizze, hogy a FaceTime be van-e kapcsolva.

  2. Nyissa meg a FaceTime alkalmazást, majd koppintson az Új FaceTime lehetőségre.

  3. Adja meg a felhívni kívánt kontaktokat.

  4. Koppintson a Hang vagy a FaceTime gombra.

    Egy iPhone képernyője, ahol kiválaszthatja a résztvevőket, akiket meghív a FaceTime-hívásba. A képernyő alján, a billentyűzet felett látható a Hang vagy FaceTime gomb.

A Csoportos FaceTime-híváshoz akár 32 embert is hozzáadhat.

Csoportos FaceTime-hívás kezdeményezése az Üzenetek alkalmazásban

  1. Nyissa meg az Üzenetek alkalmazást, majd indítson el egy csoportos beszélgetést, vagy lépjen egy már megkezdett csoportos beszélgetésbe.

  2. Koppintson a FaceTime gombraFaceTime gombra a jobb felső sarokban.

    Egy iPhone, amelyen egy Üzenetek-beszélgetés látható. A FaceTime gomb a képernyő jobb felső sarkában található.
  3. Koppintson a FaceTime-hanghívás vagy a FaceTime-videohívás gombra.

A Csoportos FaceTime-híváshoz akár 32 embert is hozzáadhat.

Csatlakozás csoportos FaceTime-híváshoz

Többféle módon lehet csatlakozni más által elindított Csoportos FaceTime-híváshoz.

Értesítésből

Koppintson az értesítésre az Értesítési központban vagy a zárolási képernyőn, majd koppintson a FaceTime gombraFaceTime gombra.

Egy iPhone, amelyen egy FaceTime-értesítés látható a képernyő alján.

Csoportos üzenetből

Ha az Üzenetekben szeretne csatlakozni a Csoportos FaceTime-híváshoz, koppintson az értesítésre a képernyő tetején, vagy koppintson a Csatlakozás elemre az Üzenetek alkalmazásban lévő csoportos beszélgetésben. Miután a Csatlakozás elemre koppintott, az alkalmazás automatikusan csatlakoztatja a beszélgetéshez.

Egy iPhone, amelyen egy csoportos beszélgetés látható az Üzenetek alkalmazásban. Valaki elküldte egy FaceTime-hívás hivatkozását. A beszélgetésben és az Üzenetek alkalmazás jobb felső sarkában egyaránt látható egy Csatlakozás gomb.

A FaceTime alkalmazásból

Ha a FaceTime alkalmazásban szeretne csatlakozni egy híváshoz, lépjen az aktív hívásra a FaceTime-ban, majd koppintson a FaceTime gombraFaceTime gombra.

Egy iPhone, amelyen a FaceTime alkalmazás látható. A FaceTime gomb az aktív hívástól jobbra található, amely első helyen szerepel a listában.

Személy hozzáadása Csoportos FaceTime-híváshoz

  1. A hívásban koppintson a résztvevőkre a képernyő tetején, majd koppintson a Személyek hozzáadása  ehetőségre.

  2. Írja be a személy nevét, telefonszámát vagy e-mail-címét.

  3. Koppintson a Személyek hozzáadása elemre.

    Egy iPhone, amelyen a FaceTime alkalmazás látható. A Személyek hozzáadása gomb a hívás résztvevőinek a listája alatt található.

Amikor hozzáad valakit a híváshoz, a neve mellett rákoppinthat a Csengetés gombra, így az eszköz ismét figyelmezteti az illetőt a bejövő hívásra.

Miután hozzáadott valakit a Csoportos FaceTime-híváshoz, az illető nem távolítható el onnan. Az adott személy csak akkor hagyja el a beszélgetést, ha saját eszközén megszakítja a Csoportos FaceTime-hívást.

További műveletek a FaceTime segítségével

Közzététel dátuma: