"Borit ćemo se sa Szegedom svih 60 minuta"

08.10.2024.

20:02

Autor: A.M./HRT

Zvonimir Srna
Zvonimir Srna
Foto: TVD2 / HRT

Nakon dvotjedne stanke pred rukometašima Zagreba novi je nastup u Ligi prvaka. Dvoboj hrvatskog prvaka i mađarskog doprvaka Szegeda na rasporedu je u srijedu od 18.45.

Zagreb nakon tri kola ima pobjedu i dva poraza. Za sastav Andrije Nikolića želja je nastaviti uspješan domaći niz i nakon Alborga upisati novo slavlje. Zagreb je, podsjetimo, lani slavio upravo protiv Szegeda u Areni s pet golova razlike.


- Dosta su promijenili, doveli su trenera, sad igraju više brzi rukomet, dok su lani igrali više taj nekakav španjolski stil. Očekujemo jedan bolji Szeged, ali spremni smo se boriti s njima svih 60 minuta, najavio je  Zvonimir Srna.


Mađarski predstavnik nakon uvodna tri kola zauzima drugo mjesto skupine s dvije domaće pobjede i jednim gostujućim porazom. Szeged je, podsjetimo, pred svojim navijačima slavio protiv SC Magdeburga (31:29) i HBC Nantesa (33:32).


Jedini poraz upisali su na gostovanju kod europskog prvaka Barcelone gdje su izgubili s minimalnih 31:30.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!