Baby Lasagna o žiriju: Neka rade kako misle da je najbolje, bit će što bude

10.05.2024.

17:35

Autor: Zlata Mück Sušec/Kod nas doma/B. A./HRT

Fantazija, poručio je Baby Lasagna nakon što je dobio nagradu OGAE-a, najveće zajednice fanova Eurosonga u cijelome svijetu.

Mladi Umažanin pravog imena Marko Purišić oduševio je publiku pjesmom Rim Tim Tagi Dim i prošao u finale izbora za pjesmu Eurovizije, koje će se održati sutra u Malmöu, a kladionice mu predviđaju nadmoćnu pobjedu.

- Fantazija. To sam pratio zato što su to glasovi publike, komentirao je Baby Lasagna nagradu OGAE-a u razgovoru za HTV-ovu emisiju Kod nas doma.

- To je u biti što ti znači, jer na kraju ti ljudi koji su te odabrali doći će ti na koncerte, pa njihova potvrda, njihova nagrada znači puno u kontekstu glazbene karijere. I eto, to mi je bilo važno, jako sam sretan na kraju i stvarno, iskreno sam priželjkivao kad će više doći da dobijem to službeno da mogu reći - evo ga, dobili smo najveću nagradu osim one eurovizijske, dodao je Marko, kojeg je nedavno nagradila i druga, nešto manja zajednica ljubitelja Eurosonga.


- Već su pali neki kipići, a nismo još ni bili u finalu, pa već s ovim možemo ići doma, rekao je.

Otkrio je da će nagradu OGAE-a držati pored statue Dore.


Publiku je osvojio, no pojavljuju se komentari da žiri drugačije glasa. Baby Lasagna rekao je kako se ne opterećuje time.


- Ne možeš ništa, možeš dati najbolje od sebe, neka rade kako god oni misle da je najbolje i to je to, bit će što bude, poručio je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!