Elátkozott ez a projekt: Az Uncharted-film elveszítette a rendezőjét... már megint

Újabb videojáték-adaptáció, amit nem tudnak tető alá hozni

Elátkozott ez a projekt: Az Uncharted-film elveszítette a rendezőjét... már megint

A megszámlálhatatlan bejelentett és készülőben lévő videojáték-adaptáció közül nehéz lenne egyet is mondani, amelynek sorsa zökkenőmentesen alakult volna. Az Uncharted-film szénája eddig sem állt jól: a már 2010 óta rebesgetett produkció bemutatóját eredetileg 2016-ra tűzte ki a Sony, csakhogy 2015-ben lelépett a rendező Seth Gordon, majd többszöri nekifutás után tavaly decemberben az utód Shawn Levy is. De az ő helyére érkezett Dan Trachtenberget (Cloverfield Lane 10.) sem tudta megtartani a projekt, és most ő is távozott.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi áll a direktor döntése mögött, de a stúdió állítólag nagy erőkkel keresi az utódját, és szeptemberben már szeretné kinevezni az új rendezőt. Nem véletlen a sietség, hiszen jelenleg a premier 2020 karácsonyán esedékes, bele kell tehát húzni, hogy időben elkészüljön az alkotás. Ez persze feltételezi azt, hogy akárki is legyen Trachtenberg örököse, nem fogja ő is hosszabb-rövidebb idő otthagyni az Unchartedet.

Annyi biztos, hogy ez nem a Nathan Drake-et megformáló Tom Holland hete a Sonynál, hiszen a Pókember-balhé után most ez alól a szerepe alól is kihúzták a talajt . De az sem kizárt, hogy a két ügynek valamilyen formában köze van egymáshoz, úgyhogy kíváncsian várjuk, ő továbbra is kitart-e az Uncharted mellett.

 Dan Trachtenberg Uncharted


További cikkek a témában
Kommentek