[D23] Megérkezett a The Mandalorian első plakátja

Bemutatkozik a fejvadász

[D23] Megérkezett a The Mandalorian első plakátja - A Mandalóri (főcímke)

Nemsokára érkezik a The Mandalorian előzetese is, de előtte még vethetünk egy pillantást az első élőszereplős Star Wars-sorozat plakátjára. Amely a Pedro Pascal által alakított címszereplőt, valamint az ő hajóját, a Razorcrestet ábrázolja a naplementében. A képen rajta kívül még komoly hangsúlyt kap a Disney+ logója, nem véletlenül, hiszen november 12-én többek között ezzel a szériával is rajtol a streamingplatform.

A Jon Favreau vezetésével írt The Mandalorian története három évvel a második Halálcsillag elpusztítása után játszódik a galaxis peremvidékén, ahol az Új Köztársaság vigyázó szemeitől távol próbál érvényesülni a címadó mandalori fejvadász. Pascalon kívül a főbb szerepeket Carl Weathers, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Omid Abtahi és Werner Herzog játsszák, a rendezők között pedig Dave Filoni, Taika Waititi, Deborah Chow, Rick Famuyiwa és Bryce Dallas Howard nevét találjuk - igen színes és impozáns társaság jött tehát össze.

Szerencsére nem kell már sokat várnunk, hogy kiderüljön, mire számíthatunk a sorozattól, hiszen a The Mandalorian trailere magyar idő szerint ma éjjel debütál a D23 rendezvényen.


 

További cikkek a témában
Kommentek