Star Wars: Snoke a Yoda-módszerrel hálózta be Kylo Rent

Egy képregény árulja el, hogyan csábította át a Sötét oldalra

Star Wars: Snoke a Yoda-módszerrel hálózta be Kylo Rent - Star Wars: Skywalker kora

Kylo Ren múltjáról nem árultak el sokat a Star Wars-filmek, így az sem derült ki, hogy pontosan hogyan vált Snoke tanítványává. Erről kaphatunk most egy kicsivel jobb képet az Age of Resistance képregénysorozat Snoke-nak szentelt különszámából, amelynek néhány oldalába most bárki betekinthet.

A közzétett lapokon azt látjuk, hogy hogyan hálózta be a Legfőbb Vezér Kylo Rent, a módszer pedig egészen hasonló Yoda tréningjéhez. Ugyanis Snoke is a Dagobah-ra vitte a fiatalembert, ott pedig ugyanabba a barlangba küldte be, ahol nagybátyja is megvívott egy Darth Vader-látomással. Nem meglepő módon Kylónak Luke Skywalker jelent meg, és Yodával ellentétben Snoke egyenesen táplálta tanítványa dühét és gyűlöletét, ezzel lökdösve őt a Sötét oldal felé.

 

Azt sajnos nem látjuk, hogy a párharcnak mi lett a végkimenetele (és hogy hasonlít-e arra az ütközetre, ami Az utolsó Jedik végén zajlott le), de végső soron mindegy is, hiszen a hangsúly azon van, hogy Kylo Ren hogyan vált a Sötét oldal foglyává. Ez pedig nem sok jót ígér azok számára, akik azt várják, hogy a Skywalker kora majd a karakter megváltását hozza - aztán persze ki tudja, hogy J.J. Abrams mit tartogat még a tarsolyában.

További cikkek a témában
Kommentek