Το "Sons of the Forest" θα καθυστερήσει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023

Ο τίτλος καθυστερεί... ξανά.

Το επερχόμενο survival horror "Sons of the Forest" θα καθυστερήσει μέχρι τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με την developer Endnight Games, το επερχόμενο sequel του "The Forest" θα καθυστερήσει προκειμένου να δοθεί χρόνος στην ομάδα του development να τελειοποιήσει τον τίτλο.

"Λόγω του μεγέθους του νέου μας παιχνιδιού Sons Of The Forest, έχει υπάρξει δύσκολο το να ορίσουμε μία ημερομηνία κυκλοφορίας, και σήμερα πρέπει να το καθυστερήσουμε για μία τελευταία φορά", ανακοίνωσαν μέσω Twitter. "Δίνοντας μας τον χρόνο που χρειαζόμαστε για να τελειοποιήσουμε το παιχνίδι, θα το κυκλοφορήσουμε στις 23 Φεβρουαρίου του 2023, στην τιμή των $29.99."

Το Sons of the Forest υπόσχεται ένα ακόμα πιο αγχωτικό gameplay ως άμεσο sequel του The Forest – του survival horror τίτλου του 2014 που ακολουθεί την ιστορία του Eric LeBlanc - ενός επιζώντα ενός αεροπορικού δυστυχήματος ο οποίος αναγκάζεται να αντιμετωπίσει κανιβαλικά όντα (trust me, θα δείτε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΤΙΚΕΣ φυσιογνωμίες μέσα στο παιχνίδι) καθώς ψάχνει για τον γιο του, Timmy.

Δυστυχώς, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καθυστερεί το sequel.

Το Sons of the Forest έχει ήδη καθυστερήσει τρεις μήνες σε σχέση με την αρχική του ημερομηνία κυκλοφορίας – ένα μεγάλο κρίμα καθώς το πιο πρόσφατο trailer του παιχνιδιού μας προϊδεάζει για ακόμα καλύτερο gameplay από το πρώτο.

Θα χρειαστεί όμως να περιμένουμε λίγο περισσότερο μέχρι να το παίξουμε.

Αν δεν έχετε παίξει το "The Forest", είναι ίσως ο μοναδικός open world survival horror τίτλος που θα σας πρότεινα 100% να τσεκάρετε (στην τελική, έχει και υπερβολικά θετικές κριτικές στο Steam). Βασικά, δίνει κάτι που δε δίνουν πολλοί αντίστοιχοι τίτλοι εκεί έξω (για να μη πω ότι δεν το δίνει κανένας και φανώ υπερβολική). Υπέροχο story. Αντίστοιχοι τίτλοι θεωρούνται τα "Green Hell", "Raft", "Rust" κτλ. Τίτλοι δηλαδή που περιέχουν το open world survival και crafting στοιχείο. Αλλά το Forest δίνει κάτι που δεν δίνουν όλοι οι άλλοι. Όμορφο και ουσιαστικό story. Έχετε όντως έναν σκοπό, να σώσετε τον γιο σας, τον οποίο στο opening scene βλέπουμε να παίρνει ένας βαμμένος με κόκκινη μπογιά άντρας ενώ εμείς μέσα στα αίματα προσπαθούμε να τον σώσουμε. Χτίζετε, μπαίνετε σε σπηλιές, σκοτώνετε κανίβαλους, επιβιώνετε με τροφή που θα βρείτε στο νησί, ψάχνοντας πολλά στοιχεία που σιγά σιγά ξετυλίγουν μία πραγματικά φρικιαστική ιστορία. Και πρόσφατα είδα (παίζοντας το παιχνίδι προφανώς) πως ακόμα και μετά το τέλος της ιστορίας και του παιχνιδιού, όσο περισσότερο παίζετε τόσο πιο περίεργα όντα σας επιτίθενται. Το θεωρώ ίσως το πιο must παιχνίδι για λάτρεις του survival horror και του crafting. Και με παρέα (καθώς έχει και co-op) είναι ακόμα πιο συναρπαστικό και διασκεδαστικό.

Κρατηθείτε λίγο ακόμα λοιπόν, λάτρεις του Forest! Το ξέρω ότι κατά πάσα πιθανότητα, αν τελειώσατε κιόλας το παιχνίδι και ζήσατε όντως έντονα την ιστορία του, πορωθήκατε πάρα πολύ όταν ακούσατε και για το sequel. Αλλά κρατηθείτε!


Η Θάλεια είναι αρθρογράφος του IGN και μπορείτε να τη βρείτε στο Instagram, καθώς και στον κόσμο του Borderlands με το κωδικό όνομα Claptrap.

Σχετικά με

Sons of the Forest

Endnight Games | 23/02/2023
  • Platform
  • PC
Περισσότερα άρθρα
Σχόλια