West Ham v Rakousku přivítá Mohuč v boji o Betway Cup. Uvidíme další přestřelku?

West Ham přes léto udělal spoustu změn. Tou hlavní je příchod manažera Manuela Pellegriniho na lavičku Kladivářů. Hammers přes léto navíc neuvěřitelně posílili, postupně do Upton Parku dorazili Łukasz Fabiański, Issa Diop, Jack Wilshere, Andrij Jarmolenko a Felipe Anderson.

West Ham tak je proti Mohuči jasným favoritem. Duel se uskuteční v Rakousku v rámci třetího ročníku Betway Cupu. Kladiváři na tuto trofej zatím nedosáhli, v prvním ročníku nestačili na Juventus poměrem 2:3 a stejným rozdílem loni nezvládli duel s Brémami.

V roce 2017 se hrálo na dva zápasy a po prvním střetnutí, kdy Brémy zvítězily 1:0, se zrodila remíza 2:2.

Zítra tak anglický celek bude usilovat o první vítězství. Na opačné straně bude tentokrát Mohuč, která má za sebou zatím poměrně zajímavou přípravu. Z pěti zápasů zvládla čtyři, hned na úvod rozdrtila Schifferstadt 12:0, po dalších třech výhrách ale přišlo i první zaváhání.

V parádním utkání přehrál Mohuč Kolín nad Rýnem, jenž zvítězil 5:3. West Ham si o tak bláznivé přípravě zatím může jen zdát, v pěti zápasech taktéž prohrál jen jednou, zvítězil ale jen třikrát. Naposledy si poradil s Ipswichem poměrem 2:1, hned při svém druhém střetnutí za Hammers navíc skóroval ofenzivní záložník Felipe Anderson.

Betway Cup mezi Mohučí a West Hamem můžete na programu O2 TV Fotbal sledovat v úterý od 18:25, hrát se bude v rakouském středisku Kufstein Arnea v Tyrolsku.

Podívejte se, jak si pořídit O2 TV včetně stanice O2 TV Sport.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru