• Ingyenes kiszállítás 15.000 Ft feletti rendelésnél

  • Kézbesítési idő: 1 - 3 munkanap

  • Szállítás módja: UPS

  • Magazin
  • Hatás
  • Ügyfélszolgálat
  • Üzletkereső
KezdőlapOtthoni termékekAromaterápiás párologtatóPerfume Genie
Perfume Genie és patron 57,290.00 Ft
The Perfume Genie
The Perfume Genie

The Perfume Genie

parfümadagoló gép

44000.00 Ft

  • Irányítás a telefonoddal

  • Okos ütemezések beállítása

  • 270 óra parfüm

  • Patronszint-érzékelő

Így lehet otthonod a béke szigete: az okos illatpárologtató, a Perfume Genie segítségével te magad szabályozhatod távolról kedvenc Rituals lakásillatosítód permetezésének gyakoriságát és erősségét.

Amiért különleges

Vezérlés okostelefonról és hanggal

Személyre szabott illaterősség

Akár 35 beprogramozott időpont

termék leírás

Leírás

Az otthon nem egy hely, hanem egy érzés: teremts otthont a Perfume Genie parfüm diffúzorral! Az otthoni illatosítás modern és innovatív megoldása; a Genie egyedülállóan működik: az illatanyag kibocsátásának gyakorisága és erőssége pedig távolról is irányítható. A készülék vonzó és stílusos formatervezése kifinomultságot csempész otthonodba, miközben kedvenc Rituals illatoddal vár haza. Bármely helyiségben használható, de a tágas terekben érvényesül igazán....Továbbiak megjelenítése

Szállítás és visszaküldés

Kézbesítési idő: 1 - 3 munkanap

A Perfume Genie otthona bármelyik helyiségben használható, de a tágas terekben érvényesül igazán. Vagy tekintse meg GYIK oldalunkat saját Genie készüléke telepítéséhez. Ezután dőljön hátra, és hagyja, hogy a Genie elbűvölje varázslatával.

Egyszerű beállítás és intelligens vezérlés

Állítsa be a Parfüm Genie-t mindössze 25 másodperc alatt, hogy élvezhesse a személyre szabott otthoni illatélményt. Felhasználóbarát, minden beállítás egy helyen található, így könnyedén kezelheti preferenciáit. Személyre szabhatja az időzítéseket az alkalmazásban, biztosítva, hogy otthoni illata mindig tökéletes legyen, amikor csak szüksége van rá.

Szakértőink válaszolnak

Hogyan állítsuk be a Genie-t?

Lépjen be az innovatív és személyre szabott otthoni illatok világába a világ első számú aroma diffúzorával: The Perfume Genie. Vezérelje aroma diffúzorát könnyedén az alkalmazáson keresztül, és élvezze ezeket az előnyöket: Állítson be okos ütemezéseket, hogy otthoni illatát személyes rutinjához igazítsa. Mondjon búcsút a pazarló parfümhasználatnak—minden permetezés céltudatos. Finomhangolja az illat intenzitását az Ön ízlésének és terének megfelelően. Egy patron 270 órányi kedvenc otthoni illatot biztosít. A luxus tartós; töltse újra a The Perfume Genie-t végtelenül patronjainkkal. 14 illatban elérhető. A stílusos dizájn kifinomult megjelenést kölcsönöz belső terének.

rituals-perfume-genie-app-sofa
Állítsa be a hangulatot

Töltse le az új Perfume Genie alkalmazást

Töltse le az alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy bárhol is legyen, bármilyen okoseszközön keresztül irányítsa az ütemtervet és az illat intenzitását.

Vágjunk bele…
Hogyan segíthetünk Önnek?

Olvassa el a gyakori kérdések, vagy beszéljen szakértőinkkel a WhatsAppon -on vagy a Messenger.