• Tasuta tarne, kui tellimus on üle 40 € 

  • Tarneaeg 1 - 3 tööpäeva

  • Teie tellimus tarnitakse UPS kaudu

  • Ajakiri
  • Kestlikkusealased jõupingutused
  • Kas teil on mõni küsimus?
  • Poe asukoha määraja
AvalehtIlu heaksPäikesekaitse
  • After Sun Gel Lotion
  • After Sun Gel Lotion
  • After Sun Gel Lotion
The Ritual of Karma After Sun Gel Lotion
The Ritual of Karma

After Sun Gel Lotion

päevitamisjärgne geel-emulsioon, 200 ml

16,90 €

200 ml (84,50 € / 1 l)

  • Tasuta tarne, kui tellimus on üle 40 € 

  • Tarneaeg 1 - 3 tööpäeva

  • Teie tellimus tarnitakse UPS kaudu

Rahustage päikese käes veetnud nahka meie jahutava päikesejärgse kreemiga. See sorbeti-sarnane koostis on rikastatud aloe vera ja võimsa Hydra-Boost kompleksiga, mis rahustab ja toidab, lisaks on sellel suvine lootoseõie ja valge tee lõhn.

Mis teeb selle eriliseks

Kerge geeljas koostis

Meeleolu tõstev aroom

Mittekleepuv niisutus

Toote üksikasjad

Kirjeldus

Pikaajaline päikese käes viibimine põhjustab naha niiskuse vähenemist. Päevitusjärgne vahend aloe veraga aitab seda parandada. The Ritual of Karma päikesejärgse kreemi sorbetisarnane tekstuur jahutab, rahustab ja taastab nahka intensiivselt niisutava Hydra-Boost Complexiga. Kompleks sisaldab aloe verat, vetikaid ja skvalaani, mis aitavad niisutada ja vähendada päikesest põhjustatud kahjustuste märke ning suurendada naha pehmust. Päikesepõletuse kiiremaks ja tõhusamaks leevenduseks koos pikaajalise nahahoolduse eelistega isegi ärritunud või tundlikul nahal. Kiiresti imenduv, lootoseõie ja...Näita rohkem

Koostis

Aqua/Water, Glycerin, Glyceryl Caprylate, Propanediol, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Squalane, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Sodium Acrylates Crosspolymer-2, Xanthan Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Betaine, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate,...Näita rohkem

Saatmine ja tagastamine

Tarneaeg 1 - 3 tööpäeva

Lugege meie KKK -d lisateabe saamiseks saatmise, hindade ja tellimuste tagastamise kohta.

Keskkonnahoidlikkus ja ringlussevõtt

  • Palun visake kogu toode plastiku prügikasti.* *Taaskasutus allub kohalikele eeskirjadele ja rajatistele.

sobib veganitele

Koostis

Ümbritsege end positiivsete vaibidega selle luksusliku kehatoodete valikuga, mida on rikastatud lootose ja valge teega. See meie Hydra Boost kompleksiga rahustav kollektsioon sisaldab ülimalt niisutavaid tooteid, et nahk oleks pehme ja toidetud. Lootos ja valge tee annavad kollektsioonile värske, suvise, veidi lillelise kooskõlaga lõhna.

Kuidas kasutada

Masseerige pärast päikese käes viibimist puhtale ja kuivale nahale. Hoidke külmkapis jahedama efekti saavutamiseks. Imendub kiiresti nahka.

Hydra-Boost kompleks

Toetage oma naha niiskustaset aloe vera, skvalaani ja vetikate niisutava koostisosade kombinatsiooniga. See ainulaadne kompleks aitab rahustada kuiva ja janust nahka ning andasellele õrnust ja elastsust.

icon_wellbeing

Tutvume Faktidega

Kas teadsite?

Nahka vanemaks muutvad UV-kiired tungivad läbi pilvede. Nad võivad isegi pilvede servadelt peegelduda ja seeläbi oma intensiivsust suurendada. Kandke kindlasti iga päev SPF-i – isegi siis, kui päike on pilvede taga. 

2023_Karma_Key_Suncare_FormulaOnly_1
Kuidas saaksime teid aidata?

Rääkige meie ekspertidega WhatsAppi või Messenger teemal.