Forsiden
Om NPA
- Styret
- Stambokfører
- Raserepresentanter
Stutterier
Show og utstilling
- Påmelding til utstilling
- Resultater
Hingstekatalogen
Søknader om
navnegodkjenning
Ponniregister (søk)
Statistikk
- Dyr pr. rase
- Bedekninger
- Lisensieringer
Bli medlem
Ponnipool
- Ponni søker rytter/kusk
- Rytter/kusk søker ponni
Ponniraser
- Avlsplan for ponnier
- Connemara
- Exmoor
- Dartmoor
- Gotlandsruss
- New Forest
- Shetland
- Sportsponni
- Welsh
NPA-regelverk
Medlemsblad
Lenker
Kvalifiserte ponnier til NPA showfinaler 18.09.2024
Skrevet av: Sandra Davidsen
Her kommer liste over kvalifiserte ponnier og ekvipasjer til NPA showfinaler 5. oktober 2024.

Beklager at det har tatt litt tid å få klar liste over kvalifiserte ponnier og ekvipasjer til årets showfinaler, men showkoordinator hadde en fødsel med påfølgende sykehusopphold på programmet kort tid etter årets siste show, kombinert med en nettside som desverre til stadighet er nede.

Kvalifiseringslista består av eksteriørponnier, bruksekvipasjer og barn og unge fra mønstringsklasser som har kvalifisert seg på NPA show gjennom sesongen. Lista består også av 3 føll fra to offisielle NHS-utstillinger som oppfyller kravene for kvalifisering av føll til showfinalen.

På lista så er to bruksekvipasjer streket over i hver sin klasse, da disse to også har kvalifisert seg til en høyere klasse på samme show eller påfølgende show, og må delta i høyeste klassen i finalen. De brukseksvipasjene som er merket i fargen orange på lista fra showene på Karmøy (1 stk) og Våle (4 stk) er ekvipasjer som har rykket opp til kvalifiseringsplass i klassen pga. B-registrert ponni eller annen rase utenom NPA sitt register har vært plassert i klassen, men disse har ikke lov til å delta på showfinale, så da går plassen videre til beste avlsregistrete ponni blandt de uplasserte ekvipasjene i klassen (dommer på showet har sagt ifra om hvem ponnier som kunne rykke opp).

Minner om at showfinalene er en gode KUN for ponnier i NPA sitt avlsregister (rødt pass). I bruksklassene er det ekvipasjen som er kvalifisert, man kan altså ikke bytte rytter/kusk på kvalifisert ponni, eller bytte ponni på kvalifisert rytter/kusk. Unntak her er mønstringsklasser for barn og unge, hvor det kun er mønstrer som er kvalifisert. Mønstrer kan bruke hvem ponni den vil på finalen, så lenge ponnien er avlsregistrert (rødt pass) i NPA.

Liste over kvalifiserte kan dere se her. Lista ligger også øverst i showkalenderen.

Invitasjon til finalen kan dere se her. Invitasjonen ligger også i showkalenderen. Minner om at påmeldingsfrist er fredag 20. september kl. 24.00. Siden nettsida til stadighet ikke fungerer, kan påmelding også gjøres på mail til showkoordinator: [email protected] , så kommer dere med!


Tips en venn om denne nyheten:
Fra: Til epost:
 
Show og utstiling
Pass og registrering
Nettbutikk
Søk i ponniregisterert
Ponnier til salgs
Vis stambøker
Kontakt oss
Logg på "Min side"
Brukernavn:
Passord:
 
Hva er "Min side"?
Motta nyheter på epost!
Din epost:

Våre samarbeidspartnere
Siden er copyright © beskyttet og tilhører Norsk Ponniavlsforening