åbner i nyt vindue
UPDATE 28. maj 2024

Apples Worldwide Developers Conference skydes i gang den 10. juni med en præsentation

Den årlige onlinekonference finder sted den 10.-14. juni og byder på en fantastisk uge i teknologiens og innovationens tegn
Grafik, der viser WWDC24-logoet.
Apple har i dag offentliggjort programmet for deres årlige Worldwide Developers Conference, herunder en præsentation og Platforms State of the Union, og delt mere information om, hvad udviklerne vil lære og opleve i løbet af ugen. Den gratis onlinekonference er samlingpunkt for det verdensomspændende fællesskab af Apple-udviklere, som får et indblik i de nyeste teknologier, værktøjer og frameworks, der kommer til iOS, iPadOS, macOS, tvOS, visionOS og watchOS. I løbet af ugen kan udviklerne høre fra Apples teknikere, designere og øvrige eksperter via mere end 100 tekniske sessioner, dybdegående konsultationer og livefora, hvor de kan få vejledning i, hvordan de kan skabe endnu mere innovative apps og spil til forskellige platforme på tværs af alle Apple-produkter.

Apples præsentation

10. juni, kl. 19.00 dansk tid
WWDC24 skydes i gang med et smugkig på de banebrydende opdateringer, der kommer til Apples platforme senere på året. Præsentation kan streames på apple.com, i Apple Developer-appen, i Apple TV-appen og på Apples YouTube-kanal. Når streamingen af slut, har du mulighed for at afspille den igen on-demand.

Platforms State of the Union

10. juni, kl. 22.00 dansk tid
Efter præsentationen vil Platforms State of the Union kigge nærmere på de seneste fremskridt på tværs af iOS, iPadOS, macOS, tvOS, visionOS og watchOS samt nye værktøjer, der vil give Apple-udviklere endnu flere spændende muligheder. Platforms State of the Union kan streames i Apple Developer-appen og på Apple Developer-websitet. Når streamingen er slut, har du mulighed for at afspille den igen i Apple Developer-appen og på Apple Developers website og YouTube-kanal.

Adgang til eksperter

Medlemmer af Apple Developer Program og medlemmer af Apple Developer Enterprise Program kan rådføre sig direkte med Apples eksperter via onlinesessioner og dybdegående konsultationer angående implementering af de nyeste teknologier, opfyldelse af bedste praksis samt optimering af deres apps og spil. Apples teknikere og designere tilbyder også teknisk hjælp via Apple Developer-livefora.

Videoer og vejledninger

Med mere end 100 tekniske sessioner i løbet af ugen giver WWDC24 udviklerne mulighed for at høre fra Apples teknikere, designere og øvrige eksperter, så de kan få et dybere indblik i de nyeste teknologier og frameworks. Sessionerne vil være tilgængelige i Apple Developer-appen og på Apple Developers website og YouTube-kanal. I år har udviklerne også adgang til særlige vejledninger, der præsenterer dem for konferencens vigtigste meddelelser, hvad enten det drejer sig om ny dokumentation, sessioner eller noget helt tredje.

Swift Student Challenge

Apple er stolte over at støtte udviklere gennem Swift Student Challenge, der et af Apples mange initiativer, som har til formål at dygtiggøre den næste generation af teknologientusiaster, indholdsskabere og iværksættere. 50 vindere i kategorien Distinguished Winners er blevet anerkendt for deres fremragende bidrag og vil i løbet af WWDC-ugen aflægge et tredages besøg i Apple Park, hvor der vil blive disket op med særlige aktiviteter.

Apple Design Awards

Apple Design Awards hylder app- og spildesign og fremhæver det håndværk, den kreativitet og de tekniske færdigheder, som udviklerne demonstrerer i deres arbejde. Mød dette års finalister, der blev offentliggjort i dag via Apple Developer-websitet og Apple Developer-appen. Dette års vindere annonceres snart.

Developer-app

Den bedste måde at opleve WWDC24 på er via Apple Developer-appen på iPhone, iPad, Mac, Apple TV og Apple Vision Pro. Developer-appen er stedet, hvor udviklerne kan finde alle de seneste nyheder, videosessioner, meddelelser og aktiviteter. Det er også stedet, hvor udviklerne kan søge efter emner, tilmelde sig dybdegående konsultationer, se videosessioner med deres fagfæller via SharePlay, kopiere kode direkte fra sessionsvideoer og meget mere.
Udviklere kan også få adgang til alt WWDC-indhold, registrering, nyheder, artikler og dokumentation på developer.apple.com.
Del artikel

Media

  • Tekst i denne artikel

Pressekontakt

Martin Lund Nielsen

[email protected]

33 42 22 36

Apple Media Helpline

[email protected]

33 42 22 36