iPhone 12 (eller nyere): hurtige tjek til fejlfinding

Hurtige fejlfindingstjek efter alle problemer

Prøv disse trin, før du fortsætter med fejlfinding af konkrete problemer.

  1. Sørg for, at en beskyttende film, et etui, en handske eller en pen ikke forårsager interferens. Rør skærmen med blommen på fingrene – brug ikke neglene.

  2. Rengør skærmen med en blød, let fugtet og fnugfri klud. Rengør hele din iPhone, hvis der er behov for det.

    • Vigtigt: Fjern først alle kabler, og sluk din iPhone. Brug ikke produkter med klor eller brintoverilte. Sørg for, at der ikke kommer fugt i åbninger, og nedsænk ikke din iPhone i et rensemiddel. Brug ikke trykluft.

  3. Brug et kompatibelt opladerkabel til at slutte iPhone til en strømforsyning, der er tilsluttet en stikkontakt. Brug ikke en computerport eller trådløs opladning. Oplad iPhone i mindst 10 minutter. Vent, indtil der vises et billede på skærmen, eller der er gået 10 minutter.

    • Bemærk: iPhone er muligvis i en dyb afladningstilstand, der kræver 20 til 30 minutters opladning, før enheden kan tændes. Hvis dette er tilfældet, vises opladningssymbolet efter to minutters opladning.

  4. Genstart din iPhone. Hvis din iPhone ikke genstarter, skal du gennemtvinge genstart af iPhone.

  5. Find det relevante afsnit nedenfor, og læs de linkede artikler for at få hjælp med at løse dit problem.

  6. Hvis problemet fortsætter, efter at du har læst alle relevante artikler og fulgt alle fejlfindingstrin, skal du gendanne din iPhone og indstille den igen. Hvis du ikke kan gendanne din iPhone, skal du prøve en gendannelse via gendannelsesfunktionen. Se også Hvis du får vist en fejl, når du opdaterer eller gendanner din iPhone, iPad eller iPod og opdaterings- og gendannelsesfejl i iOS.

    •  Advarsel: Gendannelse af din iPhone vil medføre fjernelse af alle data fra din iPhone. Sørg for, at der er taget en sikkerhedskopi af din iPhone, før du gendanner den.

Læs disse supportartikler, før du fortsætter med problemspecifik fejlfinding.

Flere ressourcer

Generelt

Tilbehør

Advarsler

Apple Pay

Mobildata

Strøm og opladning

Gendannelse

 Advarsel: Hvis du følger disse procedurer, vil det medføre tab af data.

Lyd

Wi-Fi og Bluetooth

Udgivelsesdato: