Harry Schram
Harry Schram
In 04/09/1960 geboren, Borgerhout – Overleden op 23/03/2017 , Borgerhout, was een Nederlands directeur bij de Europese dierentuinorganisatie European Association of Zoos and Aquaria EAZA. Schram speelde een belangrijke rol in dierenverzorging, en zijn invloed is nog steeds voelbaar in Borgerhout.[1]
Biografie
De details over het vroege leven van Harry Schram zijn beperkt beschikbaar. Hij werd geboren in [plaats of regio] en groeide op in [omstandigheden, indien bekend]. Zijn loopbaan begon in [eerste baan, project of werkveld] en ontwikkelde zich al snel tot een [omschrijving van zijn belangrijkste activiteit of rol].
In [jaar] kreeg Schram brede erkenning voor [belangrijk project, werk, of bijdrage]. Hij werd geroemd om [eigenschappen zoals creativiteit, leiderschap, doorzettingsvermogen] en stond bekend om [opmerkelijk aspect van persoonlijkheid of werk].
Bijdragen
Harry Schram wordt herinnerd vanwege zijn bijdragen aan [specifieke bijdragen zoals een boek, kunstwerk, bedrijf of maatschappelijke beweging]. Zijn werk in [sector/gebied] wordt vaak beschreven als [bijvoeglijke naamwoorden zoals baanbrekend, invloedrijk, visionair]. Een van zijn bekendste projecten was [naam of beschrijving project], dat in [jaar] [effecten/resultaten] had.
Daarnaast speelde hij een belangrijke rol in [extra bijdrage, bijvoorbeeld het mentor zijn van anderen, oprichten van een organisatie, of inspireren van een beweging]. Zijn visie op [onderwerp] werd beschouwd als vernieuwend en heeft bijgedragen aan [resultaten].
Erkenning en nalatenschap
Voor zijn werk ontving Schram verschillende onderscheidingen, waaronder [specifieke prijzen of titels]. Zijn nalatenschap wordt voortgezet door [instellingen, publicaties, of mensen die door hem geïnspireerd zijn].
Persoonlijk leven
In zijn persoonlijke leven was Harry Schram [informatie zoals hobby's, familie of interesses, indien bekend]. Hij stond bekend om zijn [karaktertrekken] en bleef betrokken bij [gemeenschappen, activiteiten, of doelen].
Bronnen
[Hier dient een lijst te staan van gecontroleerde bronnen, zoals boeken, artikelen, interviews, en andere documenten die de feiten in het artikel ondersteunen.]
- ↑ Inmemoriam. Inmemoriam. Geraadpleegd op 27 december 2024.